Općenito > Oprema
KACIGA !!
3alfa3:
--- Citat: ivano_007 - 24 Studeni, 2017, 12:02:13 ---Zašto većina vas izbjegavaju kacigu s zatamnjenim naocalama, nego uzmu dodatno crni vizir? Al su naocale neprakticne il?
--- Kraj citata ---
1. zato sto nosim dioptrijeske naocale, a nemam takve suncane
2. zato sto bi sa suncanim naocalama postojala mogucnost da se svjetlo provuce izmedju naocala i ociju pa bi recimo bljestale zebre, asfalt itd, sa vizirom je (kad je spusten ;D ) sve jednoliko
3. ono malo tunela sto prodjem, ako je vec frka da je pretamno, dignem vizir i vidim kako treba
4. ima jos razloga al se ne mogu sjetit :D
Tomi_ZG:
Ovo je moj stav kaj se tiče toga
1. Smeta mi kad blješti između naočala i breath deflectora
2. Ne paše mi gledat kroz dva vizira,teško mi je to opisat al mi ne paše uglavnom
3. Bolje da je taj dio kacige napunjen stiroporom nego "zrakom" odnosno naočalama
4. Još jedna stvar koja se može strgat
Samo danas skoro ni nema kacige bez toga,to je postao neki trend u zadnjih par godina,jedino one najjeftinije i najskuplje to nemaju,uz par iznimaka srednjeg ranga,uglavnom imale ili ne imale meni je dodatni crni vizir must have
aragonY:
I šta kad padne noć, voziš sa dignutim vizirom? :dontknow:
Tomi_ZG:
Po gradu vozim sa spuštenim crnim,kad idem dalje stavim prozirni
3alfa3:
--- Citat: aragonY - 24 Studeni, 2017, 12:50:28 ---I šta kad padne noć, voziš sa dignutim vizirom? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne vozim po noci. A kad bi i vozio, stavio bi prozirni kojeg bi nosio sa sobom ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju