Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (38/79) > >>

Tomi_ZG:
Ak ću cjepidlačit i meni je opseg mrvicu preko 59cm,znači ziher sam u L-u,samo zbog razjebane probne kacige skoro nisam nikaj kupio i reko koji k je sad ovo

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 17:25:17 ---Ak ću cjepidlačit i meni je opseg mrvicu preko 59cm,znači ziher sam u L-u,samo zbog razjebane probne kacige skoro nisam nikaj kupio i reko koji k je sad ovo

--- Kraj citata ---

Tak sam ja probao Schuberth SR1 (ali polovnu) u L velicini i sam sebi reko, ovo je super. U Austriji imao priliku kupit ju za 250 eura (u HR je tada bila 5500kn). Jedva navuko na glavu, za skidanje je skoro trebalo zvat doktora  :toothy12:

ivano_007:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 16:03:42 ---Koji k je pantiljka?  :toothy12:
--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Listopad, 2017, 18:56:22 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 17:25:17 ---Ak ću cjepidlačit i meni je opseg mrvicu preko 59cm,znači ziher sam u L-u,samo zbog razjebane probne kacige skoro nisam nikaj kupio i reko koji k je sad ovo

--- Kraj citata ---

Tak sam ja probao Schuberth SR1 (ali polovnu) u L velicini i sam sebi reko, ovo je super. U Austriji imao priliku kupit ju za 250 eura (u HR je tada bila 5500kn). Jedva navuko na glavu, za skidanje je skoro trebalo zvat doktora  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ljetos naletio na zadnju SR1 u Šepiću za 2800kn,puna cijena je bila 5600kn,zadnji L model i savršeno mi je pasala,htio sam je kupit al bilo je ljeto i sve sam potrošio na kafanu  :toothy12:

--- Citat: ivano_007 - 20 Listopad, 2017, 19:29:30 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 16:03:42 ---Koji k je pantiljka?  :toothy12:
--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Hvala mrale jer si me edukovo  :laughing7:

Deki.:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 15:57:13 ---Za početak,koji ti je opseg glave u centimetrima?
Izmjeri krojačkim metrom pa napiši

--- Kraj citata ---

Nije sve u centimetrima, probao sam zadnju iz mase kaciga od Nolana 2XL i gornji dio mi paše savršeno ali kad sam zatvorio pomični dio stisnulo mi bradu ono u stilu maske hanibal kanibal.
Inače lokalni prodavači ne naručuju neke vanserijske brojeve tako da planiram ići do BIMa u Zagreb probat 3XL
Samo me zanimalo ako neko zna prodavača koji drži velike brojeve da mogu probat na licu mjesta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju