Općenito > Oprema
KACIGA !!
Tomi_ZG:
--- Citat: Toni46 - 20 Listopad, 2017, 16:13:28 ---To mraleee, dobrodosao u Hjc fg-st odred :P, ja sam sebi isto stavio pinlock na crni vizir i milina :headbang:
--- Kraj citata ---
Ova tvoja mi se sviđa al nije bilo broja,a ova druga meni zanimljiva s grafikom je bila mat pa si nisam htio opet skakat u stomak sa hiljadu metara,jer je održavanje mata muka
Toni46:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 16:19:16 ---
--- Citat: Toni46 - 20 Listopad, 2017, 16:13:28 ---To mraleee, dobrodosao u Hjc fg-st odred :P, ja sam sebi isto stavio pinlock na crni vizir i milina :headbang:
--- Kraj citata ---
Ova tvoja mi se sviđa al nije bilo broja,a ova druga meni zanimljiva s grafikom je bila mat pa si nisam htio opet skakat u stomak sa hiljadu metara,jer je održavanje mata muka
--- Kraj citata ---
Ma bježi od mata, meni je i ova tvoja super.. jos kad stavis crni vizir :icon_thumright: :headbang:
Corector:
Dobar je hjc,ventilacija puse za Oskara u modelu IS17.Jedino me stiskala od celo i to extremno pa sam odustao od glavobolja nakon par pokusaja. I ne svidja mi se buka, mogu samo na tisu kacigu prec,me zanima me kak izgleda.
Htio sam rpha ali dzaba kad nije za mene kalup.
Tomi_ZG:
Ja sam htio uzet rpha 10 ili rpha-st jer su na jakom popustu,al ostalo je samo XXL brojeva
A i s ovom sam imao malo peripetija,opseg glave mi je 59cm,kaj je na donjoj granici L veličine,probam L ono nemoguće lufta,iza dva prsta upadaju između glave i kacige,reko kaje ovo ko da si mi dao XL a ne L,pa ovoliko ne lufta ni moja nošena kaciga,da mi lik M,imam je 15min na glavi i čelo i uši užarene,čelo žigosano bukvalno,svi se složili da to ne valja,i onda je čovjek(nek mu je večna slava) donio iz skladišta ganc novu L i veli sad probaj,uglavnom sjeda za oskara,stišće čelo i obraze,iza se ne da prst ugurat,pod konac kak treba i bit,ide na knap,al ne stvara bolove i nelagodu
A ovu njihovu probnu L je razvalio netko s ogromnom glavurdom :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2017, 16:43:20 ---Ja sam htio uzet rpha 10 ili rpha-st jer su na jakom popustu,al ostalo je samo XXL brojeva
A i s ovom sam imao malo peripetija,opseg glave mi je 59cm,kaj je na donjoj granici L veličine,probam L ono nemoguće lufta,iza dva prsta upadaju između glave i kacige,reko kaje ovo ko da si mi dao XL a ne L,pa ovoliko ne lufta ni moja nošena kaciga,da mi lik M,imam je 15min na glavi i čelo i uši užarene,čelo žigosano bukvalno,svi se složili da to ne valja,i onda je čovjek(nek mu je večna slava) donio iz skladišta ganc novu L i veli sad probaj,uglavnom sjeda za oskara,stišće čelo i obraze,iza se ne da prst ugurat,pod konac kak treba i bit,ide na knap,al ne stvara bolove i nelagodu
A ovu njihovu probnu L je razvalio netko s ogromnom glavurdom :toothy12:
--- Kraj citata ---
Meni opseg glave 59,3cm, nosim RPHA10+ u L velicini. Kalup odgovara u velikoj mjeri, ali velicina bila na knap, malo je bila mala u pocetku, ali bez bolova, samo nelagoda nakon 20tak minuta na glavi. Nakon 20-30 sati nosenja ko salivena. Sada, par godina poslije, i dalje prva koju stavim na glavu, a doma je i Xlite X802R koja mi je od prvog dana bila odlicna velicinom i oblikom (isto L velicina, aliona je nazivno za 59-60cm opseg glave, a ne kao ova HJC za 58-59) koju godisnje provozam mozda 5-10 puta. Al barem je jos (bukvalno) ko nova :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju