Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (33/79) > >>

Tomi_ZG:
Ak opleteš glavom sa 60 s tim kineskim smećem od kacige vj. si pokojni,isto tak polovna kaciga se ne kupuje,to je ko da kupuješ nečije polovne gaće,skupi nekih 1000kn i uzmi si pristojnu kacigu

JosipMarijanovic:

--- Citat: marijan.zunac - 30 Ožujak, 2016, 10:00:31 ---Izjava "bit će dobra za skuter" meni znači da se ne vozim brže od 65- 70 km/h po otvorenoj cesti, po gradu i sporije.
Kad budem imao motor koji ide 100 i više km/ h onda ću vjerojatno imat i za vrhunsku kacigu, sad trenutno nemam. Zato pitam jel se netko sa time susretao, ako je bolje kod nas kupit neku polovnu do 500- tinjak kn onda će tako i bit.

--- Kraj citata ---

da znas o cem pricas nebi pisao ovakve gluposti. najbolje kacige na svijetu se testiraju prilikom udara ispod 100km/h pa se razlete ko kokice. znaci najbolje kacige te stite samo na skuteru a na svemu ostalom je sreca kad gledas brzinu kojom vozis.

NoName_ZG:

--- Citat: marijan.zunac - 30 Ožujak, 2016, 10:00:31 ---Izjava "bit će dobra za skuter" meni znači da se ne vozim brže od 65- 70 km/h po otvorenoj cesti, po gradu i sporije.
Kad budem imao motor koji ide 100 i više km/ h onda ću vjerojatno imat i za vrhunsku kacigu, sad trenutno nemam. Zato pitam jel se netko sa time susretao, ako je bolje kod nas kupit neku polovnu do 500- tinjak kn onda će tako i bit.

--- Kraj citata ---

Bolje je kupit kod nas polovnu jer ju barem mozes isprobat.

marijan.zunac:
Trenutnu kacigu koju imam je isto kineska kupljena kod nas pred 8 god. Razlog zašto bi ju mjenjao je jer želim zatvorenu kacigu sa crni vizirom. Ono kaj mi je trenutno financijski dostupno kod nas je u stvari isto kinesko, barem mi tako tvrde prodavači. Zato mi je pala na pamet ideja da si rađe uzmem prek e-baya ili sl.

Tomi_ZG:
Joža dobro veliš,mada ak i sa 40 pogodiš drito zid mislim da te nema ni da arai nosiš,samo nemreš ti ljude krstit,pitaju i opet po svom s polovnim kacigama i sl.,po meni ko nema za to za njega nije motorizirani dvokotač nego bicikl

A ova kaciga od 8g je davno trebala bit u smeću jer je rok kacigama 5g jer kasnije popušta ljepilo i stiropor koji upija udarac pri padu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju