Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (32/79) > >>

JosipMarijanovic:
Ja vozim cs 14 od 100e i nemam problema sa bukom. Nisam imao ni na fg 15 ali meni ni cross kaciga nije bucna.

Corector:
Nosio sam kacigu IS17 2 dana.

Prvo, navikao sam se na buku, dobra je, jbg.covjek se na sve navikne. Medjutim kad sam uzeo prastaru nolanicu N84 ipak sam skuzio da je i dalje bucna  :confused5:

Zasto bi trpio visak decibela ako to nije nuzno, pasivno trazim trecu opciju....

Danas, biyo suncan dan, oko 16h se zaputim prema zapadu, jedno 35km. S HJC kacigom.
Mamicu joj j**** i tim danasnjim modernim velikim vizirma za bolju preglednost (prema gore?), sunce me je ubilo u oci. Kod nolanice samo glavu malo dole i imam sjenu.
Sad tek kuzim da one tamne intergrirane naocale itekako trebaju kod kaciga s visokim vizirom.
Ali dobro, to ce rijesiti suncane naocale, externe  :redface:

Ipak mi vise odgovara touring kaciga.

marijan.zunac:
Jel netko uzimao kacige prek e-baya ili aliexpressa? Vjerojatno nije kvaliteta ali meni za skuter bi bila ok.
Gledao sam i ima flip-up modela sa crnim vizirom od 300kn pa na dalje.

Tomi_ZG:
Bit će dobra do ak ti nedaj bog neće trebat za ono kaj je namjenjena pa ti skupa s njom glava pukne po pola ko lubenica,kacige ni za 100eura nisu bajne al ovo je negdje teško smeće

Nikad mi nije bila jasna izjava "bit će dobra za skuter",kupuješ skuteru kacigu il za glavu?

marijan.zunac:
Izjava "bit će dobra za skuter" meni znači da se ne vozim brže od 65- 70 km/h po otvorenoj cesti, po gradu i sporije.
Kad budem imao motor koji ide 100 i više km/ h onda ću vjerojatno imat i za vrhunsku kacigu, sad trenutno nemam. Zato pitam jel se netko sa time susretao, ako je bolje kod nas kupit neku polovnu do 500- tinjak kn onda će tako i bit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju