Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (34/79) > >>

marijan.zunac:
A onda kacigu bacam u smeće a skuter ide na prodaju i to je to.
Hvala svima na savjetima.

JosipMarijanovic:

--- Citat: marijan.zunac - 30 Ožujak, 2016, 10:52:58 ---A onda kacigu bacam u smeće a skuter ide na prodaju i to je to.
Hvala svima na savjetima.

--- Kraj citata ---

Nazovi novemu novu bilo je hjc kaciga po 580kn. Ovisi koju velicnu trebas. Bolje od toga nemozes proci

steeef:
polovna kaciga je meni ko da kupim polovne bokserice ili gace..
niti posudjujem svoje kacige kome da ih stave na glavu niti uzimam tudje..

nova kaciga kad se kupi prilagodi se glavi onog ko ju je kupil,a takva kaciga nebude pasala na glavu nekom drugom da drzi se na glavi kak treba bez da plese..

zrakoplovac:
Filozofija ko i moj stari (bez uvrede)-" kaj ce mi na skuteru kaciga, uostalom ja ne mislim padat"...
I kazem mu ja, ne moras ti bit kriv, moze te pogodit neko ili nezgodno padnes, nemoj bit bedast... I opet on ne misli padat...
I tak nabavi onu smradec kacigu i ide frajer sa skuterom u klet i na izlasku iz ulice (100m od doma) s 5 na sat opizdi, natuce se i poguli facu i skuter...
Reko tak ti ne mislis padat, posle je volja za voznjom naglo splasnula :)
Kacigu uzmi najbolju koje ti mogucnosti dozvoljavaju, i pazi da bu brand i po mogucnosti nova jer na tome i gumama se nikad be stedi ;)

Sent from vazduh

Doomsday:
Traži u bim bike, novema nova, šepic commerce itd. kacige na akciji...

To će ti bit najjeftinije i najbolje rješenje... Osim što ćeš imat više šanse da ece certifikat uistinu nešto i znači na kacigama poznatih proizvođača, nećeš popit kaznu od policije kad na toj ebay kacigi ne nađu nikakav certifikat, ili pogrešan certifikat npr. dot...

Jedno zaustavljanje policije i platit ćeš više nego za normalnu kacigu na sniženju...

:zubo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju