Općenito > Oprema
KACIGA !!
Corector:
Uzeo sam si ove 2 kacige u M velicini, ucinilo mi se kao best buy u konacnici i imao sam srece da mi odgovaraju. Na zalost pikirao sam HJC RPHA10 model medjutim plitka mi je :dontknow:
Nakon kratke voznje mogu zakljuciti sljedece:
FG17 - glava mi bolje sjedne "klikne" u skoljku, po deklaraciji je laksa za 70 grama sto se fino osjeti u ruci, a pogotovo na glavi (lakse i brze okretanje glavom, vjerujem i manje umora u vratu). Jedino sto mi smeta je buka, po meni je to bucna kaciga, dosta huci strujanje zraka, a nedo bog da se zalegnem wtf ??? Ventilacija jako lijepo radi. Vanjske dimenzije su vidljivo manje.
N86 nekak mi cudno sjedne glava u skoljku, nema onog jasnog prijelaza, kao da mi kalup savrseno ne odgovara kao na FG17. Prethodni modeli nolanice su mi bolji.
Meni osobno je HJC FG17 bolja kaciga, jedino me smeta ta veca buka, zavrsna obrada mi je bolja tipa kruci vizir s jasnim koracima i ljepse se zatvara pomocu one kopce.
Isprobao sam i HJC IS17 savrseno mi odgovara, medjutim nisam provozao tu kacigu, pa me zanima kakva je ta po pitanju buke od vjetra?
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 29 Veljača, 2016, 15:58:24 ---Uzeo sam si ove 2 kacige u M velicini, ucinilo mi se kao best buy u konacnici i imao sam srece da mi odgovaraju. Na zalost pikirao sam HJC RPHA10 model medjutim plitka mi je :dontknow:
Nakon kratke voznje mogu zakljuciti sljedece:
FG17 - glava mi bolje sjedne "klikne" u skoljku, po deklaraciji je laksa za 70 grama sto se fino osjeti u ruci, a pogotovo na glavi (lakse i brze okretanje glavom, vjerujem i manje umora u vratu). Jedino sto mi smeta je buka, po meni je to bucna kaciga, dosta huci strujanje zraka, a nedo bog da se zalegnem wtf ??? Ventilacija jako lijepo radi. Vanjske dimenzije su vidljivo manje.
N86 nekak mi cudno sjedne glava u skoljku, nema onog jasnog prijelaza, kao da mi kalup savrseno ne odgovara kao na FG17. Prethodni modeli nolanice su mi bolji.
Meni osobno je HJC FG17 bolja kaciga, jedino me smeta ta veca buka, zavrsna obrada mi je bolja tipa kruci vizir s jasnim koracima i ljepse se zatvara pomocu one kopce.
Isprobao sam i HJC IS17 savrseno mi odgovara, medjutim nisam provozao tu kacigu, pa me zanima kakva je ta po pitanju buke od vjetra?
--- Kraj citata ---
Zapravo imas prebrz skuter i zato imas problema sa bukom :P
Fg 17 bi slobodno trebao moci voziti zalegnut jer je tone vise namjenjena nego is17. Jesi siguran da nije problem buke polozaj sjedenja?
Doomsday:
Zašto si uzeo 2 kacige, a sad gledaš uzet i treću...?
Imaš 2 glave...?
Ili možda 3...?
:zubo:
Corector:
Uzeo sam jer imam zapravo 3 glave, mozes misliti koliki je kad na svaku ide M :laughing7:
Vozio sam ih do 90kmh, stanem izvadim iz kofera drugu pa tako u krug par puta amo tamo. Inace HJC ima zanimljivu slicicu (prekrizeno zalijeganje kao na R motoru), ali morao sam prkositi da vidim sto ce se desiti.
Osim sto sam imao bolje ubrzanje i 10kmh vise, jedino je buka abnormalna to jos nisam dozivio.
Dakle zanima me buka u modelu IS17 :help:
Sent from my žileta zalegnut ispod vizira
Tomi_ZG:
Ja kad sam imao 2 dana onu hjc tr1 "žig edition" (1350kn kod nas) koju sam vratio na kraju,isto sam primjetio jaku buku,ono vozim se 70 unutra tutnji ko da stojim na buri koja puše 150
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju