Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Oooo.... ide,sad sam na mob.Kad budem kuci uz komp nadjem ti slike.Ta kombinacija izgleda jebeno uz polirane dijelove!!!!
moš ga jebat bero ja ode sad za koju minutu u bosnu kod farbedžije
trenutni ti i bero imate jednak broj postova
smatraj da sam došao do ciljne ravnine, znači sami kraj... samo sam sada u knap sa vremenom koliko sam čuo utrke u županji su 18.8 do toga je ostalo još 22 dana... maske bi mi trebale biti ofarbane kroz nekih 10 dana, sklapanje bi trajalo bar dan, što znači da mi ostaje 11 dana za uštimavanje i to bi bilo super da mi godišnji ne traje do 22.8 a uz sve to i cura hoće da idemo na more, tak da ludnica ni sam ne znam što ću
kakva je to utrka u zupanji 18.8.jel to utrka ubrzanja u kojoj ce bit i skutera?
Citat: 2TDottore - 27 Srpanj, 2012, 08:17:04kakva je to utrka u zupanji 18.8.jel to utrka ubrzanja u kojoj ce bit i skutera?da, imas samo utrku ubrzanja ali svake godine sve manje skutera na crti, u klasi 250 bude tek par komada..
Citat: runner_sp180 - 27 Srpanj, 2012, 11:12:51Citat: 2TDottore - 27 Srpanj, 2012, 08:17:04kakva je to utrka u zupanji 18.8.jel to utrka ubrzanja u kojoj ce bit i skutera?da, imas samo utrku ubrzanja ali svake godine sve manje skutera na crti, u klasi 250 bude tek par komada..jel ima kakav fond nagrada il se to vozi tek tolko da se vozi.
jel se placa kakva startnina i kak idu klase.