ali da bi se kromiralo treba se prvo je*ački ispolirat,u kakvom si ti njemu stanju slao djelove? Jer ak poliraju i kromiraju za 300kn po felgi to je đabe za takav poso....
ja sam slao auspuh brate u extra stanju, znači pošmirglao ga i ispolirao do kraja, varove sa vidljive strane sve skinuo i takog ga poslao... i sada je doslovno novi auspuh...
oni ne rade šmirglanje, njihovo je samo da ga iskromiraju, priprema nije njihova briga... i sada ako u pripremi jednu crticu sfušeriš, odma se vidi...
inače mene je kromiranje auspuha sa poštarinom, pripremom i materijalom ispalo oko 550kn
što znači da bi mi za 2 felge trebalo oko 100kn poštarine naprijed i nazad + 600kn njihov rad + nekih 150-200kn za šmirglove i polir pastu... znači ukupno za kromirat dvije felge ti treba oko 850-900kn
meni osobno je krom previse bling bling... nezz, sto vecu zvijer napraviti, a boja da sto manje upada u oci...
daj slike toga sto si narucio, ili napisi o kojim se dijelovima radi
drnda trebalo bi stići naredni tjedan pa sve stavim...
uzeo sam set žmigavaca, 3 silikonske led trake za stop svjetlo, angel eyes... i sada bi trebao još jednu narudžbu poslati...