oboje..
nego.. poslikati cu poslije
par ljudi mi je reklo da je malossi x belt za pezo isti kao od piaggia , ali jucer sam usporedjivao i kraci je sigurno za 2 cm.. nisam slikao ali kada se stavi jedan na drugi , vidi se koliko je piaggiov duzi... tako da i dalje vozim na 2 mm istrosenom remenu
trabao bi ti preći onda u KF - Team
ajd slikaj baš me zanima, eno meni hand made amortizer i ne struže mi od gumu, ako hoćeš napravim i tebi jedan ?
razlika se osjeti znaš koliko, minimalni gubitci u prijenosu, amortizer sa podešavanjem visine, mogućnost urezivanja bilo kojih simbola, jedinstven i neponovljiv dizajn, ultra laka montaža, održavanje minimalno, jedini 100% eko amortizer, nakon upotrebe može poslužiti za odložit vatru, napravit ražanj zajedno sa vašim prijateljima ili ukućanima, možete ga koristiti i u druge svrhe, 100% bezopasan za djecu, možete ga grijati i u mikrovalnoj/talasnoj pećnici, i još puno drugih stvari...
ukoliko nazovete odmah dobit će te i drugi amortizer potpuno besplatno, šta čekate?? pozovite: 098/969-323-8
i naručite svoj 911 TEAM amortizer po cijeni od samo 299kn, da dobro ste čuli....
za samo 299kn dobit će te ovaj amortizer u neponovljivoj ponudi i mi ćemo vam uz to dati još jedan potpuno besplatno, zato nazovite odmah 098/969-323-8 i naručite svoj 911 TEAM amortizer