Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
evo iz prve ruke, imam ih na vxr-u...imao sam dunlop i na prošlom, i nisam bio zadovoljan. guma je pretvrda, brzo se stvrdne i ne drži... moje imaju nekih cca 1000 + km i u zavoju su dobre, idu skoro do ruba, dok pri naglom kočenju, izlaženju iz zavoja znaju proklizat... mislim, nisu loše, osrednje su
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
u svakom slučaju su bolje od mc16?? ili ako jesu ja sasvim zadovoljan
bolje su od mc16neće ti bit loše!
ja zadovoljan, jer iskreno meni ni mc16 nisu bile loše,,, kad sam imao speedfighta malo nabrijanog, na njemu sam imao one serijske peugeotove gume neke funzy tako nekako su se zvale, to je bila katastrofa od guma, držanje 0, u zavojima 0 ma smrt.... poslje kad sam uzeo mc16 ma prezadovoljan bio, razlika nebo i zemlja... sad ako su dunlopice imalo bolje a vjerujem da jesu, ja ću biti prezadovoljan, još kad bi trajale bar jedno 10000km ko sisa
meni je michelin pilot sc najbolja guma..imo sam ju i opet cu si te uzet ,,jest da su skuplje malo al neces pozalit..
Nisi se sa sinom konsultirao ? :'(
A razmak između diska i nosača? Ima mjesta za klješta? Znaš da klješta idu na onu stranu do diska na nosač?
Budemo vidili koliko je siguran kad staviš kit i c30