Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (766/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: nodius - 24 Kolovoz, 2013, 10:41:14 ---pa jbt onda bi mi svi dolazili na tehnicki sa undertailom i tablicama deklu, sad fino skemijaj nosac tablice i ajd, najgore od svega ti je sta ces morat zmigavce spajat :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

i žmigavce i stop i sve i pm...  :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
ubio bi sad nekog koliko sam ljut  :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

Drnda:
mozes jedino na sebe biti ljut, na nikoga drugoga.. nisi na divljemu zapadu.. informiras se kakvo vozilo treba biti da zadovolji uvjete za proci, i slozis ga takvog.. slikati ce ti ga odzada svakako...

sto mislis zasto moj peugeot stoji par godina neregan...

ili vratis sve u original, ili uopce ne registriras skuter, i miran si

mhr-team:

--- Citat: Drnda-1 - 24 Kolovoz, 2013, 13:12:32 ---mozes jedino na sebe biti ljut, na nikoga drugoga.. nisi na divljemu zapadu.. informiras se kakvo vozilo treba biti da zadovolji uvjete za proci, i slozis ga takvog.. slikati ce ti ga odzada svakako...

sto mislis zasto moj peugeot stoji par godina neregan...

ili vratis sve u original, ili uopce ne registriras skuter, i miran si

--- Kraj citata ---

stavio sam sad blatobran onaj kratki preko zadnje gume što ide na piaggiu... a nosač tablice ću napravit ispod repa pa ću probat  :dontknow:

mhr-team:
sutra ujutro u 8:00 idem na tehnički, pa držite fige  ;D

dachi:
ja sam na runneru odsjeko onaj nosac al kad sam iso na tehnicki ponjeo sam i kaze on jel imas,ja reko imam pod sicem i on ode po vezicu kaze to cu ja napravit i vezicom poveze nosac tablice za plastiku i kaze to je to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju