Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (767/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: dachi - 26 Kolovoz, 2013, 23:08:43 ---ja sam na runneru odsjeko onaj nosac al kad sam iso na tehnicki ponjeo sam i kaze on jel imas,ja reko imam pod sicem i on ode po vezicu kaze to cu ja napravit i vezicom poveze nosac tablice za plastiku i kaze to je to..

--- Kraj citata ---

u mene je malo zeznuto pošto mi je rep prerađen pa nemam kako... ali sad sam napravio kao okvir i stavio ga ispod repa i vidi se full dobro i sve... naram se da ću proći... sad nznm, vidjet ćemo  :toothy3:
i da idem sa yasuniem na tehnički, pošto onda ne moram stavljat nikakvu blokadu  :laughing7:
inače sa yasuni c30 na serijala cilindru mi ide po nekoj mojoj procjecni oko 30 do max 40  :laughing7:

B.E.R.O.:
Ja znam tko ima rep i zadnji blatobran za posuditi!!!!
I mozes i boju birati.
 ;D

mhr-team:
stavio sam kume od nekog talijanskog poluproizvoda blatobran, a nosač tablice mi je home made karbonski ofkors  :laughing7:
evo za koji 15min idem  :toothy3: ;D

Peksy:
Novosti?

mhr-team:
homologacija  :-[
bio na tehničkom i ono, sve bi išlo nekako, ali treba mi homologacija za svjetla, žmigavce i tak neke stvari...
e sad, retrovizori u mene stage6 F1 style i nema nigdje nikakvog broja na njima...
žmigavci mi sa ebay-a također nema nikakav homologacijski broj i et... ne znam šta sad radit  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju