Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
zvao sam tehnički i kažu da motor ne može proći ako nema blatobran i nosač tablice :redface:
sad ne znam dali se to podrazumijeva na onaj mali blatobran ili onaj standardni veliki što peugeot ima i na kojeg se i stavlja tablica :dontknow:
i nznm dali može home made nosač tablice?
giannelli:
misle sigurno na mali blatobran, bez njega nemozes, osim ako je aeroxkoji ga u originalu nema.
takodjer bez nosaca tablica ispod stop svijetla nemozes proc. a mozes staviti neki home mejd, ja sam dosad uvijek imao neki lim umjesto plastike.
andy:
Ja sam uvijek s aeroxom dok sam išao, morao sam stavit onaj blatobran originalni jer ga mora slikat od iza pa eto..
Tak da misle na blatobran kao nosac tablice, to mora bit original!
mhr-team:
a u pm...
pa ne kužim ljudi naprave auto i prođu, a mene jeebu što nemam blatobran :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
nodius:
pa jbt onda bi mi svi dolazili na tehnicki sa undertailom i tablicama deklu, sad fino skemijaj nosac tablice i ajd, najgore od svega ti je sta ces morat zmigavce spajat :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju