Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (723/775) > >>

IvanRox:
pričaj djeci o kosačici imat će zanimljiv tehnički  ;D

Tomi_ZG:
Odma im uvali i neke dijelove da poliraju i čiste dok ti hladiš jaja  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: strikoo - 18 Studeni, 2012, 21:53:35 ---Hahaha, i ja sam predavao informatiku od 5 do 8. Sretno ti bilo!

--- Kraj citata ---

hvala druže  :notworthy:
moram priznati da je tehnički jedini predmet koji sam želio predavati, a informatika mi je struka tak da ono... valjda ću se nekako snaći, sam da Bog da za stalno da dobijem pa polako  :toothy3:

--- Citat: IvanRox - 18 Studeni, 2012, 21:53:47 ---pričaj djeci o kosačici imat će zanimljiv tehnički  ;D

--- Kraj citata ---

kad dođemo do tih tema hahahahahah  ;D

--- Citat: Tomi_ZG - 18 Studeni, 2012, 21:55:55 ---Odma im uvali i neke dijelove da poliraju i čiste dok ti hladiš jaja  :laughing7:

--- Kraj citata ---

to se podrazumjeva haha  :laughing7:

strikoo:

--- Citat: mhr-team - 18 Studeni, 2012, 21:56:16 ---
moram priznati da je tehnički jedini predmet koji sam želio predavati, a informatika mi je struka tak da ono... valjda ću se nekako snaći, sam da Bog da za stalno da dobijem pa polako  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa kakav su ti ugovor dali? Informatika je pušiona u osnovnoj tako da će ti to biti više odmor, jedino što je izborni pa sve boli kita za informatiku pa automatski i tebe.
Ako nisi nastavnik po struci i ako si prošao na natječaju, dobivaš ugovor za stalno sa uvjetom da u roku dvije godine položiš stručni ispit, a do stručnog pedagoške predmete

mhr-team:

--- Citat: strikoo - 18 Studeni, 2012, 21:58:40 ---
--- Citat: mhr-team - 18 Studeni, 2012, 21:56:16 ---

--- Kraj citata ---

Pa kakav su ti ugovor dali? Informatika je pušiona u osnovnoj tako da će ti to biti više odmor, jedino što je izborni pa sve boli kita za informatiku pa automatski i tebe.
Ako nisi nastavnik po struci i ako si prošao na natječaju, dobivaš ugovor za stalno sa uvjetom da u roku dvije godine položiš stručni ispit, a do stručnog pedagoške predmete

--- Kraj citata ---

hmm to ne znam dali je izborni  :dontknow: rekao bih da je to obavezni predmet  :dontknow:
ono više manje znam informatiku, samo malo programiranje mi šteka, ali budem to popravio nekako...
ma ja sam završio stručni studij elektrotehnike 3 godine i poslije toga sam položio pedagošku grupu ispita da mogu raditi u školi...
nisam prošao na natječaju već taj lik što je prošao on je bio počeo raditi i odustao i onda je mene ravnatelj zvao, tako da će natječaj valjda biti ponovno raspisan ili nznm  :dontknow:
moram pričekati malo pa ću znati  :dontknow:

ajd hvala svima na podršci ode spavati pa javim sutra dojmove  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju