Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
IvanRox:
pričaj djeci o kosačici imat će zanimljiv tehnički ;D
Tomi_ZG:
Odma im uvali i neke dijelove da poliraju i čiste dok ti hladiš jaja :laughing7:
mhr-team:
--- Citat: strikoo - 18 Studeni, 2012, 21:53:35 ---Hahaha, i ja sam predavao informatiku od 5 do 8. Sretno ti bilo!
--- Kraj citata ---
hvala druže :notworthy:
moram priznati da je tehnički jedini predmet koji sam želio predavati, a informatika mi je struka tak da ono... valjda ću se nekako snaći, sam da Bog da za stalno da dobijem pa polako :toothy3:
--- Citat: IvanRox - 18 Studeni, 2012, 21:53:47 ---pričaj djeci o kosačici imat će zanimljiv tehnički ;D
--- Kraj citata ---
kad dođemo do tih tema hahahahahah ;D
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Studeni, 2012, 21:55:55 ---Odma im uvali i neke dijelove da poliraju i čiste dok ti hladiš jaja :laughing7:
--- Kraj citata ---
to se podrazumjeva haha :laughing7:
strikoo:
--- Citat: mhr-team - 18 Studeni, 2012, 21:56:16 ---
moram priznati da je tehnički jedini predmet koji sam želio predavati, a informatika mi je struka tak da ono... valjda ću se nekako snaći, sam da Bog da za stalno da dobijem pa polako :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa kakav su ti ugovor dali? Informatika je pušiona u osnovnoj tako da će ti to biti više odmor, jedino što je izborni pa sve boli kita za informatiku pa automatski i tebe.
Ako nisi nastavnik po struci i ako si prošao na natječaju, dobivaš ugovor za stalno sa uvjetom da u roku dvije godine položiš stručni ispit, a do stručnog pedagoške predmete
mhr-team:
--- Citat: strikoo - 18 Studeni, 2012, 21:58:40 ---
--- Citat: mhr-team - 18 Studeni, 2012, 21:56:16 ---
--- Kraj citata ---
Pa kakav su ti ugovor dali? Informatika je pušiona u osnovnoj tako da će ti to biti više odmor, jedino što je izborni pa sve boli kita za informatiku pa automatski i tebe.
Ako nisi nastavnik po struci i ako si prošao na natječaju, dobivaš ugovor za stalno sa uvjetom da u roku dvije godine položiš stručni ispit, a do stručnog pedagoške predmete
--- Kraj citata ---
hmm to ne znam dali je izborni :dontknow: rekao bih da je to obavezni predmet :dontknow:
ono više manje znam informatiku, samo malo programiranje mi šteka, ali budem to popravio nekako...
ma ja sam završio stručni studij elektrotehnike 3 godine i poslije toga sam položio pedagošku grupu ispita da mogu raditi u školi...
nisam prošao na natječaju već taj lik što je prošao on je bio počeo raditi i odustao i onda je mene ravnatelj zvao, tako da će natječaj valjda biti ponovno raspisan ili nznm :dontknow:
moram pričekati malo pa ću znati :dontknow:
ajd hvala svima na podršci ode spavati pa javim sutra dojmove :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju