Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (722/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: igor.sb - 08 Studeni, 2012, 23:16:45 ---imas vespu pa se legalno vozi  :toothy12: :toothy12:

da vozis serijalu s tim ledicama, ti nisi legalan, stvaro se opterecujes glupostima, a i to koliko ces ga voziti bili zivi pa vidili

ako mislis da ce ledice biti presudne hoce te murija ili nece zaustaviti sa takvim skuterom, varas se, s takvim razmisljanjem ja se ni po orasju ne bi vozio :P

--- Kraj citata ---

nisam rekao da jesam legalan  ;D
već da koliko toliko budem legalan, bar što se tiče registracije, osvjetljenje i to... a sad što je kemija jeeeeebigaaaaa  ;D

Domba:
Kod releja zmigavaca ti je bitna potrosnja. Na neku foru tako radi ako je preslaba potrosnja prebrzo ce blinkati ili ce samo svijetliti. Tako da jedino rijesenje za zmige kod tebe ja relej za ledice. Ostalo je bzvz rasipanje struje.

Sent from my LT22i using Tapatalk

mhr-team:

--- Citat: Domba - 09 Studeni, 2012, 01:07:29 ---Kod releja zmigavaca ti je bitna potrosnja. Na neku foru tako radi ako je preslaba potrosnja prebrzo ce blinkati ili ce samo svijetliti. Tako da jedino rijesenje za zmige kod tebe ja relej za ledice. Ostalo je bzvz rasipanje struje.

Sent from my LT22i using Tapatalk

--- Kraj citata ---

evo drug HRCA ŠOŠ mi je rekao donirati KOSO relej za ledice, tako da HRCA  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
inače evo danas sam naručio akumulator 7Ah cijena mu je 230kn... tako da se nadam da će trajati, danas budem još sa ebay-a naručio ledice i prekidače i to je to što mi treba...
a sat za temperaturu ni sam ne znam  :dontknow: naručio ga od nekog kineza i još nije stigao, novce mi je vratio, ali mi nisu sjeli na karticu, sad ne znam dali se ti novci automatski prebace na karticu ili ostanu na paypal-u  ???
a on mi je napisao kao da je poslao sat prije mjesec dana i da kad mi dođe da mu uplatim novce, tak da ono, prošlo je 45 dana još nije stigao  :dontknow:

mhr-team:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:

držite mi fige tjuneri, evo nisam vam stigao ni javiti, sutra počinjem probno raditi u osnovnoj školi  :toothy3:
predavat ću tehnički od 5 do 8 razreda i informatiku 5. i 8. razredu  ;D
eto ujutro u 7:30 imam prvi sat i imati ću sutra dva blok sata tak da ono  :toothy3:

ako Bog da pa da dobijem posao za stalno, bit će i projekt možda ove godine gotov  :laughing7:
već imam štošta planova što se toga tiče, tak da vjerujte da ako bude za stalno da će biti vrlo zanimljivo po pitanju kosačice, jer znate kako kiza iz minkena kaže  :icon_scratch: "IMAM PARE - OĆU NIVO" e ako dobijem za stalno, imat ću pare i OĆUUUUUU NIVOOOOO

držite fige sutra  :toothy3:
živili i Bog vas blagoslovio  :notworthy:

strikoo:
Hahaha, i ja sam predavao informatiku od 5 do 8. Sretno ti bilo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju