Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (724/775) > >>

ivan_speedy:
Sretno u školi 1. dan  :icon_thumright:

Zovi klince doma da ti završe taj skuter više  :)

ludi dragster:
e moj antooo,,nema kruha bez motike:) :toothy10:

tommy:
želim ti sreću na novom radnom mjestu  :headbang:  :happy6:

--- Citat: ludi dragster - 18 Studeni, 2012, 22:15:57 ---e moj antooo,,nema kruha bez motike:) :toothy10:

--- Kraj citata ---

stara dobra poslovica. nema kruha bez motike, uzmeš motiku i obiješ banku  :icon_thumright:

strikoo:

--- Citat: mhr-team - 18 Studeni, 2012, 22:07:10 ---hmm to ne znam dali je izborni  :dontknow: rekao bih da je to obavezni predmet  :dontknow:
ono više manje znam informatiku, samo malo programiranje mi šteka, ali budem to popravio nekako...
ma ja sam završio stručni studij elektrotehnike 3 godine i poslije toga sam položio pedagošku grupu ispita da mogu raditi u školi...
nisam prošao na natječaju već taj lik što je prošao on je bio počeo raditi i odustao i onda je mene ravnatelj zvao, tako da će natječaj valjda biti ponovno raspisan ili nznm  :dontknow:
moram pričekati malo pa ću znati  :dontknow:

ajd hvala svima na podršci ode spavati pa javim sutra dojmove  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Informatika je izborni predmet u osnovnoj školi. Bit će natječaj, sada ćeš dobiti na dva mjeseca ugovor. Kad prođeš na natječaju, a budeš jer će ga sad namjestiti tebi, dobit ćeš ugovor za stalno. Nakon godinu dana ideš na stručni i to je to.

Programiranje imaš QBasic ILI Logo i to prejednostavno, sve imaš u udžbeniku, a više od toga ti treba jedino ako ćeš ih voditi na natjecanja.

Drnda:
i to vecinom ostane na qbasicu, rijetko se na logo ide...

a taj qbasic je ono ajmo reci program star 40 i kusur godina koji je osnova osnova, mislim da je to jos iz doba UNIXA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju