Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Studeni, 2012, 22:53:32 ---to je kapacitet nista vise jbt, to je lao da ukljucis komp u struju i onda kazes sumnjam da mob moze, prejako je to za njega :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma to stoji, ali zbog udarne moći, ampera...
inače baš sad računam... i moglo bi ovo dobro trajat... recimo da je akumulator od 10Ah a meni je potrošnja pa nek bude čak 20W i 12V napon
formula ide: 1W = 1V*1A ---> 1A=1W/1V
20W/12V = 1,66A
10Ah/1,66A = 6,02h
znači trebalo bi trajati najmanje za 6 sati vožnje, što je odlično... e sad ako se uzme da je potrošnja vjerojatno manja od 20W, onda bi vjerojatno moglo izdržati i 10h vožnje... više nego odlično...
nrgmc2-tuning:
Stari imas skut slozen za izlozbu i ti se j*bes sa zmigavcima, napravi samo da ti svijetla svijete i to je to... Nema rege nit ista slicno hahaha furaj motor vikendom i gotova prica i ne budi lud xD
mhr-team:
ma nije mi to onda vožnja, kad cijelo vrijeme moraš mislit dali će te policija zaustavit, vijat po gradu itd... hoću koliko toliko legalno da se vozim...
igor.sb:
imas vespu pa se legalno vozi :toothy12: :toothy12:
da vozis serijalu s tim ledicama, ti nisi legalan, stvaro se opterecujes glupostima, a i to koliko ces ga voziti bili zivi pa vidili
ako mislis da ce ledice biti presudne hoce te murija ili nece zaustaviti sa takvim skuterom, varas se, s takvim razmisljanjem ja se ni po orasju ne bi vozio :P
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 08 Studeni, 2012, 23:16:45 ---imas vespu pa se legalno vozi :toothy12: :toothy12:
da vozis serijalu s tim ledicama, ti nisi legalan, stvaro se opterecujes glupostima, a i to koliko ces ga voziti bili zivi pa vidili
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju