sumnjam da su digitalci vrijedni toliko, prije oprema koja je skupa.. znam jer mi brat ima i bavi se i time medju ostalim...
to ce i dalje biti mali pohabani shitfight , htio ti to ili ne...
jesi rjesio sve oko struje napokon, radi sve kako treba?
sam digitalac je oko 16000kn + 14000kn objektiv itd...
ako ti tak drnda kažeš, ali ja se ne slažem sa tobom... jer to je po meni (a vjerujem i po većini drugih forumaša koji su pratili projekt ili vidjeli u živo) sve samo ne shitfight kako ti nazivaš.... tu gotovo ništa nije od speedfighta...
rama je vivacity
maske su prerađene od speedfighta u kombinaciji sa maskama od aeroxa + dodatno pojačane polyester kitom (smola i vlakna)
ovjes: prednja vilica KAIFA od yamaha aerox (ustanovljeno da je bolja od paioli, tubovi su joj širi i do sada niti jedan problem sa njom), zadnji amortizer od nexusa 250
kočnice: prednja kočnica brembo sa diskom stage6 R/T od 280mm, galferove R/T pločice te ručica kočnice stage6 na podešavanje, zadnji disk također stage6 R/T dimenziju ne znam točno ali veći od serijskog, gafler pločice te također ručica kočnice na podešavanje, pumpice kočnice obe brembo...
mašina: piaggio lc, nema niti 3000km
i još masu ostalih stvari da sada ne nabrajam sve... i sad ti meni reci da je to shitfight
čak i da je nije pohabani, već je sve gotovo novo stavljeno i u 100% savršenom stanju...