Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sam išao stručni studij na etf-u, smjer informatika... to traje 3 godine, ali sam ja išao 4 da bolje naučim a čuj, rado bi se provozao koji krug sa ekipom iz osk, ali ne znam kako bi se to svidjelo organima vlasti u osk kale rulezzzz a ti samo nastavi da maltretiraš... ima da pojedeš sva govn..... koja si izasro
neću brate motor da friziram
ma ja ti sredim sa vlastima to......i ti mene provzas.....hahhahahah naravno kad ga sastavis....
Ja necu brate da motor friziram ja necu brate da budem uligan
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
nemam ja brate mjesta da nekoga provozam, osim ako nije neka mala pa da se zaljepi iza za mene jbg. sic sam skratio za oko 20cm nikako, nikako
de ste nafrizirane kitonjare j#bo vas kale u čmar i u pi*+u! avion za madrid polijeće sa piste, ni jedna ga nije uspijela ščepati za glavić---nastala je propast srpske estrade!!!
brate, rođo, rođeni... de i meni te drogeeeeeeeee ajd ode spavat, prikobacio sam se sa stolice 16 puta
ma sut baaaa umoran sam ko ker, svaki dan ustajanje u 7 pa za osijek, onda tamozezanja oko nekih stvari po cijeli dan i predvecer kuc...ali danas sam slobodan i ima da se naspavam ko beba laku noc braco moja napaceno tjunerska
ae uzivaj......kad budes doso u os javi da idemo na jedno pivo....ja sam kraj tvog faxa....heheh
tamo kod stuca ili? i ti ideš na etf?
pa da ja sam na sjenjaku..
ahaaaaa... pa ja sam živio 2. god tamo u divaltovoj preko puta nove crkve.. ona žuta zgrada... ideš na fax ili?
aa da znam ...ne jos sam u srednjoj al planiram na etf....ili strojarstvo u Brod....jesi dns u os?
sutra sam... od 9 do ne znam kada
ne stignem... od 9 ujutro, pa sigurno do nekih 4,5,6 navečer sam zauzet