nije mi se jučer dalo pisat pa evo o čem se radi
jučer krenem oko 23:00 iz županje za osijek... malo da vidim šta ima u gradu itd...
i idem brzom cestom, sve 5... kad odjednom skontam da nešto nije uredu... vidim svjetla neka u daljini jedno 300m ispred mene... i odjednom mi cesta postaje nekako uža...
i ja lagano sa nekih 140km/h smanjim na jedno 110km/h... i već sam na nekih recimo 100-150m od tih svjetala... i skontam da je to autobus i da je vozač očito zaspao i da siječe svoju traku i prelazi u moju... a sa obe strane ceste je kanal... sada sam već na 100m od njega... autobus i dalje ide u mene... ja ono ne kočim ne znam što bih... i krenem da idem u kanal sa svoje desne strane... i ono gledam gotovo je.. vjerojatno ginem... i shvatim da ako i uletim u kanal da će me on zgniječiti pošto i on ide u kanal... i sada kad sam već nekih 50m od njega... naglo se prebacujem u njegovu traku (pošto je on već više od pola svoje širine na mojoj) i idem skroz uz lijevi dio kanala i ne znam ni sam kako, ali prolazim nekako.... ono, osjećaj je strašan... srce lupa kao kad se tek rodiš... ja doslovno slavim svoje novo rođenje... ne znam... počinjem plakat jbt :'( od sreće valjda...
i ne znam što da kažem više... kontam da mi se život promijenio... ono, neki čudan osjećaj... i poslije toga sam doslovno maximalno usporio... i ono, skoro pa sam se tresao kad mi bilo tko dolazi u susret, pogotovo kamioni i autobusi... i tako dođem u osijek... odem kod frenda i odemo malo po tvrđi proslavit... ono show...
čak sam vidio i bivšu,,, i ono nisam je htio ni pozdravit (zbog nekih stvari iz "prošlosti" (od prije 3mj)) ali kad sam krenio kući nešto me je tjeralo da se ipak moram javit... i odg sam joj na sms i ono... oprostio neke stvari... jer doslovno imam novi život...
ne znam braćo... et cijelu noć nisam ni spavao... strašno... ali živ sam fak yeaaa
hvala ti BOŽE