E, ovakvi nosaci vam nece radit bas najbolje...
ja mislim da ce to puknut zbog previse vibracija koje se nece moc nikako smirit tokom
voznje...a onda ce vam puknut blok i deklo po pola....
Taj nosac mora bit oblozen nekom gumom, na njemu moraju bit kao i na autu neki mini
seleni, dva mala ili jedan veliki fixni....kao na sp180
Te stine vibracije ce sve shebat...
Ako mi nevjerujete i ako mislite da pricam gluposti recite da vas uvijerim slikom
hmmm ne znam drže brni... što se tiče nosača nosač je urađen idealno, ravno i sve... + bit će još dodatno pojačan tim trokutima, tako da što se samog nosača tiče on je 100% siguran i nema šanse da pukne ili bilo što...
e sad, vibracije... probao sam ga onako na "suho" znači frend me zaletio sa svojim skuterom i išao sam oko 40-50km/h... nije bilo nikakvih vibracija i išao je ravno... sad kad bude mašina radila moram vidjeti... stvarno ne znam, ali ću uraditi sve da ne bude vibracija iako se nadam da ih neće biti...
i de koju sliku pa da malo vidimo...
meni na minaspeedyu nije puklo ali su bile vibracije prevelike...treba iskombinirat selene tu
da, još u tebe koliko se sjećam nije išlo preko glavnog peugeot selena, već je nešto kemijano, ne znam ni dali je bio točno, pošto je u minarelliu nosač mašine gore pa je malo zeznuto...
on ima onaj unutarnji veliki selen kao sp, i ima onaj selen blok na koga se naslanja...
ja imam naturpijani bb na svome pezou, samo sam ja svoj nosac produzio 12 cm jer je bacalo na zadnji, ali cu sada morati napraviti ovako kratki da niej preuocljivo da je preevelik osovinsi razmak
Covjek ima pravo,poslusajte ga...
Selene obavezno nekakve.
Nego majstore jel ti sta radis,znam da je previse vruce ali to treba zavrsiti??
ma radi se po malo... ne mogu sad, prevruće u pm... a čekam i jurču da pošalje lajtung zadnje kočnice i ako neko ima sajlu gasa za piaggio pa da trgujemo??