gooo, gooo, gooo let´s gooooooooooo
idemo daljeeee
jedan tub ispoliran, eventualno kad bi mogao nabavit tu čuvenu plavu kredu prešao bi i sa njom, pa da vidim razliku, dok je za sada pošmirglano do vodobrusnog 2000 i zatim ispolirano 2x sa polir pastom... srednji dio tuba nije poliran već je samo lagano pošmirglan jer tu ide 3d carbon folija, tako da nema smisla polirati...
kratki opis kako ispolirati tubove:
1. i osnovno je da tubove skinete tj. izvučete sa vilice radi lakšeg izvođenja samog procesa šmirglanja (brušenja) i poliranja...
2. skinuti naljepnice i mačije oči (to se tako kod nas u minkenu kaže) 3. skinuti boju i filer sa tubova koristeći šmirgl ili brusni papir 804. preći tubove sa 120
5. preći tubove sa 1806. preći tubove sa 2407. preći tubove sa 3608. preći tubove sa 6009. preći tubove sa 100010. preći tubove sa 150011. preći tubove sa 2000 i ići do 3000 ako nađete, ja nisam našao pa sam sa 2000 završio12. nanijeti polir pastu, pričekati 5 min i pamučnom krpom ispolirati, postupak ponoviti bar 2x i pazite da krpu mijenjate tj da bude čista, kad bude čista znate da je dobro ispolirano
- ako imate tu čuvenu plavu kredu možete i sa njom ispolirati 13. usporedba ispoliranog tuba i serijskog ne poliranog eto nadam se da sam pomogao budućim polirdžijama
i da, važna stvar... ja sam sve ovo radio ručno i zato mi je za ispolirati jedan tub bilo potrebno 2 dana...
možete i storjno sa šlajfericom, ALI PAZITE, ako budete prebrzo polirali i aluminij se zagrije i poplavi pozdravite se sa njim, jer više nema vraćanja boje u normalu, osim naravno da date na kromiranje