Nazalost druge slike sam izbrisao ali bilo je jos dosta slika,jer sam mislio da mi nece trebati bilo je u proslo temi ovdje,ali eto zakljucali smo bili temu jer je bilo doslo malo do nesuglasica,zato sam otvorio novu temu jer cu raditi jos na runneru.
Na runner su jos nove gume Michelin,novi diskovi zadnji i predni Braking,nova pumpa vode,mijenjano lezajevi radilice i semerinzi,zatim nove rucke i s utezima,prednja plastika je od BCD sa crnom mrezicom,novi zmigavci malo zatamnjeni,deklo je pijeskareno i u crni lak,i novi far zadnji,novi komplet podloski za plastike i vijci takodjer,nova baterija,nove strafne od stage6 malo idu na sivo,i sada cu napisati setup da znate sto je na njemu:
Auspuh:stage6 r1200
Termo grupa: stage6mk2 racing s jednom karikom ako netko ne zna
Karburator: Dellorto 21 i dizna je 88 na njemu ali nije 100 posto postelano
Getriba Malossi Primar 14/39
Malosi Kevlar remen
Malossi zvono
Malossi rs24 amortizer
Malosii Multivar 2000 i kuglice su u njemu 5 grama
Malossi centralna ljubicasta opruga
Malossi delta clutth i plave opruge
Stage6 hpc radilica sa novim lezajima
Malossi usisne lamele
Malossi e13 filter zraka
Skuter mi trosi 10l sto mislim da je previse jer nije dobro postelovano,odvaja na nekih 8500 okretaja,tako da ce se uskoro nastelovat sve,i u planu mi je staviti orginalan airbox sa red sponge da malo ublazim zvuk da se da nekako podnosit vozit,razmisljam o struji i novim vilicama,svaki komentar je dobrodosa i ako me netki ovdje vec znaju,sada cu stavit slike od njega kako izgleda u danasnjici