Volim Kawasaki 636, to je ozbiljna motocikla.
Napravio jučer mali đir do Maribora i natrag, i mogu reći da sam se prilično adaptiral, bolova u križima i šakama sve manje i manje, izdržao sam u jednom smjeru bez brige. Gore mi je serviser malo pregledal motor i veli da radi ko mina, tak da je kaj se ulaganja tiće gotovo za ovu godinu.
Stavil sam novi filter zraka, i motor se preporodio, dobio na zvuku i na živahnosti te odazivu, ja iskreno nisam mogel vjerovat da je to moguće a zamjenio sam samo filter. To mi je dalo do znanja koliko je stari bio zamazan, ipak je bio star 9godina i još k tome original
Zamjenjeno je i porihtano zbilja svaki dio koji nije bil kak treba, bilo je malo više ulaganja nego kaj se činilo kad sam se dogovarao za cijenu motora, ali jebiga nisam ga mogel čovjeku raskopat u dvorištu...i na kraju ipak je to tek prvi R motor, a rekli smo da ću jednom imat R6. Muahahaha
Nekaj se malo i pripremalo za tehnički u slobodno vrijeme, štender i dva nosaća, jedan za pod rep i drugi ovaj za tehnički i zemlje zapadne europe ak se ikad zaputim gore me je koštalo cca 100kn
Samo treba malo željeza i volje. Naravno i švas-aparat