Tehnički kutak > Tuning skutera
LeoVince ZX na Malaguti Firefox F15 serijala :
Galjego:
--- Citat: BlackCode - 02 Kolovoz, 2008, 15:12:32 ---Ovako sve smo uštelili danas motor ide 105 km/h testirano prema autu , a i na motoru isto piše. Stavili smo plavi centralni , žute male , rollice 3,5g LeoVince , karb nismo dirali i Polini Kevlar remen na njemu. Motor jednostavno leti sa ZXom ili je to neka sreća , a karb je 17,5 na njemu već bio piše na njemu. Čudno mi je to da tako ide , ali eto dobio je mnogo više nego što je očekivao.Čak na startu pernja i 100 kubika Yamahu Aerox :glasses9:
--- Kraj citata ---
Nije 17,5 mogao doiti na njemu kad je kupovao novoga...serisjki na svima dođe 12-ka...
Rossi:
--- Citat: Galjego - 02 Kolovoz, 2008, 16:16:48 ---
--- Citat: BlackCode - 02 Kolovoz, 2008, 15:12:32 ---Ovako sve smo uštelili danas motor ide 105 km/h testirano prema autu , a i na motoru isto piše. Stavili smo plavi centralni , žute male , rollice 3,5g LeoVince , karb nismo dirali i Polini Kevlar remen na njemu. Motor jednostavno leti sa ZXom ili je to neka sreća , a karb je 17,5 na njemu već bio piše na njemu. Čudno mi je to da tako ide , ali eto dobio je mnogo više nego što je očekivao.Čak na startu pernja i 100 kubika Yamahu Aerox :glasses9:
--- Kraj citata ---
Nije 17,5 mogao doiti na njemu kad je kupovao novoga...serisjki na svima dođe 12-ka...
--- Kraj citata ---
potpis, i opet ovo ide 105....sto ovi motori danasnji lete po cesti :D ...kod mog frenda na runneru sport 70 ,radilica je stage 6 neka,leo RR ,multivar + 6.1 rolne,delta+crveni federi,Mhr wingbel,malossi kevlar,usis stage 6,karb dellorto 19...centralni neznam koji je i po satu ide 110....a taj et skut od frenda ti sa zx i drugim rolnama i federima 105 ,jos po autu mjereno ,time si htio rec da je to realna brzina da ne laze sat.....stvarno onda neznam...
dino gp1:
--- Citat: Rossi - 02 Kolovoz, 2008, 18:12:46 ---
--- Citat: Galjego - 02 Kolovoz, 2008, 16:16:48 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
potpis, i opet ovo ide 105....sto ovi motori danasnji lete po cesti :D ...kod mog frenda na runneru sport 70 ,radilica je stage 6 neka,leo RR ,multivar + 6.1 rolne,delta+crveni federi,Mhr wingbel,malossi kevlar,usis stage 6,karb dellorto 19...centralni neznam koji je i po satu ide 110....a taj et skut od frenda ti sa zx i drugim rolnama i federima 105 ,jos po autu mjereno ,time si htio rec da je to realna brzina da ne laze sat.....stvarno onda neznam...
--- Kraj citata ---
Previše uveličavanja, ja imam na gp1 17.5 dellorto, mhr replica spuh koji je dosta jači od zx-a i multivar, rolice 5.7gr i malossijev remen (kevlar belt) pa mi treba ravnica od 2 km da dođe do 98-99km/h (realnih 92-93km/h) i to još ovisi o vjetru tako da LOL! Do 95km/h može ali 105-110km/h ide sa malossi sportom!
3alfa3:
Ako variomat odradi do kraja i gurne remen skroz do vrha, poslije je samo stvar okretaja.
Ja ih u tom slucaju imam 10500+ sa MHR Replika kitom, Yasuni R-om, 19 karbom, Overrange prijenosom, a brzina je po satu 105km/h.
...ali sa serijskom getribom...
Da stavim dulju getribu, imao bi toliko vecu brzinu jer skuter ima snage, ali za serijske getribe je za sve iznad 100 km/h potrebno jaaaaako puno okretaja...
pitaNS:
tako se frljate sa tim brzinama i pricama za malu decu....tipa, ''stavio sam mu ZX i lakse rolne i skut baca na zadnji, ide 105, dere sve zivo, oce da ujede''....
i to sa tim brzinama po satu kao jedna a realna druga, pa sta onda i govorite koliko je po satu ako laze....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju