Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince ZX na Malaguti Firefox F15 serijala :

(1/6) > >>

BlackCode:
Evo odlučio sam kolegi da prodam LeoVince ZX star manje od mjesec dana i slabo korišten , ali zanima me on isto ima Malaguti Firefox F15 1999 god. Da li će on išta da stvarno dobije sa tim spuhom ? Ili će pratiti dodatno ulaganje i stavljati veći karb (17,5) da bi dobio neku primjetnu razliku inače skuter mu prži 75 km/h sve serijsko.Tj. da li će mu moj spuh nešto bolje performanse dati inače dat ću mi i federe.

Unaprijed zahvalan.

3alfa3:
U odnosu na serijski auspuh koji ima katalizator ce dobiti puno. Ali treba i prijenos postelat laksim rolicama i tvrdjim federima kuplunga, a vjerojatno i koji broj veca diza u karb

BlackCode:
Ovako danas smo postavili auspuh , rollice 3,5g LeoVince , zatim 3 mala federa na kuplungu koja su došla uz spuh , ali nismo onaj veliki.Motor ide jedva 52 km/h na 6500 obrtaja uz to da grozan start ima. Sutra ćemo staviti veliki i nadamo se da će nešto ići , šta misliš jeli to to ?

Edit : Stavili smo mu Polini Kevlarski remen , ali on mi je nekako dosta širi nego onaj serijski iako mu je serijski bio dobar. Hmm da i to možda nije problem ?

Rossi:
mozda treba remen da sjede lijepo jedno 100km ili je ta dizna premalna sto je na karbu....nego jel motor trokira ili sta ?? ili jednostavno ne trokira a nece da ide...

BlackCode:

--- Citat: Rossi - 01 Kolovoz, 2008, 22:03:27 ---mozda treba remen da sjede lijepo jedno 100km ili je ta dizna premalna sto je na karbu....nego jel motor trokira ili sta ?? ili jednostavno ne trokira a nece da ide...

--- Kraj citata ---

Eh slušaj scenu kad smo prvi put stavili sve znači stari remen , valjčići 3,5g , federi stari oni i motor vuče se do 45 i onda samo pročepi i ide do 78km/h, a obrataji na 6500. Motor ne trokira sve radi ko doxa kad ga digneš na nogare i zadaš gas on do 10 000 zavrti i zvuk ima onaj koji i treba da bude. Ja i dalje mislim da je do onoga velikog federa ,ali nisam siguran???? :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju