Tehnički kutak > Tuning skutera

LeoVince ZX na Malaguti Firefox F15 serijala :

<< < (3/6) > >>

dino_sk:
to mi sve smrdi na centralni feder

BlackCode:

--- Citat: dino_sk - 01 Kolovoz, 2008, 22:26:25 ---to mi sve smrdi na centralni feder

--- Kraj citata ---

Dino stari kamo sreće da je to pošto ja njemu prodajem taj spuh i želim da se to ušteli kako treba.Inače motor mu je piči 75 km/h bez blokada sa orginal spuhom njegovim.Eto ako imate kakvih još prijedloga otvoren sam za sve samo da se to ušteli.

Rossi:
reko sam ti ja sta moze bit...ili remen nije sjeo dobro,dizna,ili centralni....probaj centalni,dizna,vozat mal da sjede remen..tim redosljedom

marin-w:
Ja imam isto f15 99god i to ti je do centralnog federa !! Ja sam ga ustelo sa polini variomatom+4.7g malossi+top remen+srednji federi na kvacilo od topa+crveni centralni malossi+auspuh od topa+karb 12 dizna 64

Stavi crveni centralni od malossi,sve manje tvrdo radi rupe i radi prekid u ubrzanju !!

BlackCode:
Ovako sve smo uštelili danas motor ide 105 km/h testirano prema autu , a i na motoru isto piše. Stavili smo plavi centralni , žute male , rollice 3,5g LeoVince , karb nismo dirali i Polini Kevlar remen na njemu. Motor jednostavno leti sa ZXom ili je to neka sreća , a karb je 17,5 na njemu već bio piše na njemu. Čudno mi je to da tako ide , ali eto dobio je mnogo više nego što je očekivao.Čak na startu pernja i 100 kubika Yamahu Aerox  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju