Skini zadnji blatobran,slozi undertail od poliestera, stavi drag volan, skini komplet prednji blatobran, stavi distancer na amortizer, pokrpaj onu rupu u prednjoj plastiki i prednju poziciju i ugradi led svjetla umjesto zadnjeg stop svjetla
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Za mene je to seljo stajling
Distancer ti je must have. Možeš ga i sam napravit i lijepo ga sa sprejom prođeš. Prednji blatobran skrati samo jer ružno izgleda kad ga skoro do poda ima, ali da ga u potpunosti ukloniš nije to to
LED diode u celer. Dođu ti dvi led diode 5 kuna. Aluminijsku podnicu staviš, isto nije skupo. Ručke promineš. Ja ih na ebayu uzeo za 20 kuna. Extra su. Ispoliraj ručke kočnica.
Ako ti se da ispoliraj i deklo iako neznam ni sam kad gledaš uloženo/dobiveno jel se isplati. Kako god ti hoćeš
Što se tiče svjetala naprid staviš jaču duguljastu žaruljicu, a izad ako ti se opet da stavit LED diode iako mi nije ni to baš nešto spešl. Ono željezo kraj rezervara il stavi onaj "spojler" il ga skrati nekako da lipo izgleda.
Pogledaj temu od zilerydera kako je sređivao svoj Baotian šta se tiče tih sitnica. Rezime svega.
Distancer, ručke, LED diode, Alu podnice, prednji blatobran skrati. To je osnovno. To je to.