To je način da se opet ljudima uzme lova ništa drugo ...jel kako ovi naši rade lječnički,po meni ti ništa nerade specijalno po čemu bi oni vidjeli jesi li ti za vožnju ili ne,jedino osim vida,dal si čorav ili ne a ovo vađenje krvi i itd...pa to je smjeh....meni su izvadili krv pa sam ih tak popljuvao da nisu znali kaj bi mi rekli,a na psiho testu slična stvar...ali ok to je takav sistem i nemožeš tu ništa.
Meni je još morbidnije da netko tko ima B kategoriju i oče A da za to mora iskenjat 2.600Kn a maltene polaže sam vožnju na motoru kojeg je več sigurno prije negdje naučio vozit,pravila nemaju veze jedno s drugim.
Zaprepastio sam se kad sam čuo da i za bicikl moraš imat vozačku ako se voziš npr Zagreb-Dubrovnik po cestama i da murija kažnjava na veliko...dali je to točno ili ne neznam tak sam čuo....
Ali ovo s B na A za tu lovu neznam što bi rekao osim loših riječi....a i taj lječnički koliko košta a što ti rade (VELIKO NIŠTA)
Evo primjer:
2007godine bio na lječničkom radi posla kao i svake godine i izvadili mi krv a majmuni nisu vidjeli da imam rak i nakon svog sranaj koje sam prošao pitam ja u firmi koliko košta taj lječnički pošto se radi o poslu a oni meni kažu oko 1600kn....došlo mi da odem odmah tamo i napravim loša djela.....eto koliko ti dobro dođe taj lječnički i to skupo plačanje,čisto uzimanje novaca ništa više...NAŽALOST