Fxr je kupljen u drugom mjesecu 2013 preko zime i nije bio baš u nekom stanju.
Odlučija san ga sredit po svome guštu i tako je krenilo.
Prvo san zaminija vilice.
Zatim je došla mašina na stol.Uzeo sam također nove brave u mašini su trenutno novi ležajevi,semerinzi,vodena,prstenovi,rolice,klizači,mikroremen i remen te sva potrošna roba.
Uzeo se i pwk stage6 24 mm karb.
Također su promjenjene piksne u nosaču i kupljen je red sponŽ.
Odlučija san pošto se na ovin smart fonovima troši baterija ko luda napraviti jednu utičnicu od 12 volti te jedno svijetlo ispod sica vona bi beverly
E onda je za male nofce uletio jedan set koji skoro da se nikad nije vrtio na motoru
malozzi delta i multić sa jedva prijeđenih 200 km
Uzeo sam i digitalni celer u člana intoxc-a i čekao da kiza pošalje jack od novijeg modela runnera.
celer je prosvitlija
Dok sam se ja zabavlja sa vraćanjem makinje na motor i ostalim problemima plastike su otišle u Sinj u komoru.
Kada se već sve promijenilo nebi bilo loše da promjenim gume. Odlučija sam se za michelin city grip imaju do sada 3000 km i ja sam prezadovoljan.
Ušao sam u projekt ozbiljnije i zamjenio vilice.Ponovo
E da i tzv crne plastike su uzete sve nove. U piaggio centru.
Pošto smo već potrošili dosta novaca nije bilo smisla ostaviti staru bateriju na skuteru.
Moja "krivotvorina" naljepnica.
I to bi sada nekako trebalo izgledati ovako ?
E da i umalo zaboravih. Pa morao sam kupiti malo ulja da imam?
I počelo je šminkanje.
E da stigla je i registracijska oznaka
Evo i veliki rukohvat sam stavio
Na kraju je vraćen mikuni 20vm sa diznom 98 i prezadovoljan sam potrošnjom od 5 do 5,5 litara.
Na motoru još fali samo veliki rukohvat i da negdje nađem uredno deklo od fxra i onda je to to .
drenutno setup na njemu je sljedeći
skuter :fxr 180
auspuh :standardni
termo grupa :standardna
radilica : standardna
variomat :malossi multivar rolice
kvacilo : malossi delta
karburator :mikuni vm20
dizna :98
filter zraka : standardni sa redsponŽom
rolice :13,5
federi kvačila : bijeli idu s deltom
centralni feder :bijeli kratki malossi
getriba :standard
polutke :standard
remen :orginal standard
ostalo :malossi glava
Ako imate bilo kakvu ideju kako ga malo poboljšati slobodno se izjasnite. Pozdrav