I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
To ti je isto ko da ti ne jedes i ne pijes.... Pa ako kapi onda kapi iz masine,a ne iz rezervara sa uljem
Koliko ide ulja s obzirom na količinu goriva? ili kako to već ide? a ja imam sada par kapi, jel mogu napraviti đir?
Citat: drogba9 - 17 Kolovoz, 2013, 21:15:10Koliko ide ulja s obzirom na količinu goriva? ili kako to već ide? a ja imam sada par kapi, jel mogu napraviti đir?neki standard/minimum je 2% mjesavina. to je na 5litara benzina 1dcl ulja.o kojemu se skuteru radi? nebi se trebao vozit ako nemas ulja u rezervaru za ulje jer ce ti otic karike ako ne i puno veca steta. stvar je ta, da i imas malo ulja u rezervaru, pocet ces trosit ulje koje je u cjevcicama, i onda kad nalijes novo ulje ostat ce zrak u cjevcicama, i sto se dogodi... vozis se na punom gasu, u sistem podmazivanja je usao zrak, ostat ces bez ulja na 9000okr/min i paf rasut ce se svaki lezaj.
Citat: giannelli - 17 Kolovoz, 2013, 21:27:06Citat: drogba9 - 17 Kolovoz, 2013, 21:15:10Koliko ide ulja s obzirom na količinu goriva? ili kako to već ide? a ja imam sada par kapi, jel mogu napraviti đir?neki standard/minimum je 2% mjesavina. to je na 5litara benzina 1dcl ulja.o kojemu se skuteru radi? nebi se trebao vozit ako nemas ulja u rezervaru za ulje jer ce ti otic karike ako ne i puno veca steta. stvar je ta, da i imas malo ulja u rezervaru, pocet ces trosit ulje koje je u cjevcicama, i onda kad nalijes novo ulje ostat ce zrak u cjevcicama, i sto se dogodi... vozis se na punom gasu, u sistem podmazivanja je usao zrak, ostat ces bez ulja na 9000okr/min i paf rasut ce se svaki lezaj. Hurricane 49 cm, ima nesto malo ulja, a mogu li ja ulit ulje za četverotaktne benzinske motore (castrol) jer trenutno nemam 2t ulje?
nalij to ulje za dvotaktne sto imas, napravi djir na vlastitu odgovornost.
Je#o me pas ak on nas ne prca,dobro da nije pital jel može vozit bez kotača
Citat: giannelli - 17 Kolovoz, 2013, 21:58:47nalij to ulje za dvotaktne sto imas, napravi djir na vlastitu odgovornost. ma mislio sam da ima nema ni 2 kapi, kako mogu provjerit jel ima jos ulja u motoru, da znan da nije sve pocucalo?