jetforce tsdi se kvari jer je to injection ko i ditech/purejet i zato je došo na loš glas jer ih je najviše tsdi
ovi sa karbom su dobri i za vozit serijalu i za pod turpiju,općenito ih nema puno al frend govori da uz rezo spuh i uptiman karb može se vozit pristojno
što se tiče piaggia budimo realni koliko god da se sklapa u kini i koliko god je sve gori kako vrijeme ide tehnološki je 10 godina ispred svih (da i minarelija) i dobro naštelan piaggio sa rezospuhom mora bježat isto tako uštelanom jetforcu da jebe mater svoju, pežo blok nema šanse protiv nikoga koliko god pežo ljubitelja ovdje ima
istina,al pezo je prestao proizvodit tsdi
ma uzmi gilleru jbt moj frend ima,stavio je na njega giannelli reverse cuje se ko zmaj i polini variomat i to je to,ide stotku po njegovom satu,a sta je je predivan je,jos kad stavis regu ispod
a ja imam sf2,on u startu s manje od pola gasa ima isti start ko ja sa ful gasom na serijala spuhovima(dobro moj he dosta razmrdan al ajde)
al zanemarimo sf2 posto je razlika izmedu jeta i sf2 ogromna u masini tako da,nisam vozio necu komentirat
sta god kupio sretno