I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa moze i JetForce letit uz malo dorade al ne mislim ja sad tu bacit neke velike pare za tuning nego eto tako kupujem zato sto imaju lege moji i tako.. Eventualno ako stavim auspuh neki i toe to..
Meni JetForce izgleda opasnije od Runnerice , al opet j#bo izgled ako se kvari stalno, pa jel nisam u pravu??
jetforce tsdi se kvari jer je to injection ko i ditech/purejet i zato je došo na loš glas jer ih je najviše tsdiovi sa karbom su dobri i za vozit serijalu i za pod turpiju,općenito ih nema puno al frend govori da uz rezo spuh i uptiman karb može se vozit pristojnošto se tiče piaggia budimo realni koliko god da se sklapa u kini i koliko god je sve gori kako vrijeme ide tehnološki je 10 godina ispred svih (da i minarelija) i dobro naštelan piaggio sa rezospuhom mora bježat isto tako uštelanom jetforcu da jebe mater svoju, pežo blok nema šanse protiv nikoga koliko god pežo ljubitelja ovdje ima
Lega ako si malo pratio temu, svi vlasnici Pezo-a su preporucili Pezo, tako da ne vidim dalje za raspravu, svako hvali svog konja... a svaki clan tko ti preporucio Jetforce vozi Pezo SF2!
mrzim ove teme jer su uvjek prepucavanja