Općenito > Generalno o skuterima

Isplati li se....runnerica...??

<< < (7/8) > >>

mhr-team:
malo ti je smiješan taj setup...
jbt stavljaš malossi overrange i malossi struju na trophy sa fly kvačilom... hehehe...
overrange i malossi struja se isplate tek na kitovima mid race kategorije, u koji trophy nikako ne spada... a i kvačilo fly, koje ja nebi stavio ni na serijalu jer skoro ko i serijsko...

interceptor:

--- Citat: mhr-team - 10 Kolovoz, 2008, 18:24:35 ---malo ti je smiješan taj setup...
jbt stavljaš malossi overrange i malossi struju na trophy sa fly kvačilom... hehehe...
overrange i malossi struja se isplate tek na kitovima mid race kategorije, u koji trophy nikako ne spada... a i kvačilo fly, koje ja nebi stavio ni na serijalu jer skoro ko i serijsko...

--- Kraj citata ---
ma dobar setup.......najjači base setup......osim kvačila et......a ovo je sve ok......

igor.sb:
setup je u k....

koji ce ti k**ra* malossi fly?
ako vec kupujes onda kupi deltu, sta ce ti struja?

il slazi base il slazi mid race, ovo tvoje je nist s nicim  :icon_thumright:

Poggiali:
Neisplati se to

Imao 50/70 pa znam

interceptor:

--- Citat: igor.sb - 10 Kolovoz, 2008, 23:47:31 ---setup je u k....

koji ce ti k**ra* malossi fly?
ako vec kupujes onda kupi deltu, sta ce ti struja?

il slazi base il slazi mid race, ovo tvoje je nist s nicim  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ok....neka onda bude delta umjesto fly-a !!!, a ako već moram kupiti cijelu novu struju..zašt da nekupim malossi ??-nemože mi ništa naškodit... i to bi onda bi definitivno najjači base setup......sa deltom,i duljom getribom (naravni i cijeli setup koji sam naveo prije u postovima)... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju