et, vidjeh ja da svi nest cackaju i rade oko svojih scootera, pa odlucih i ja napraviti nesht funky za svoj skejt... prvo sam mislio nalijepiti koju nalju na njega, ali mi je to bilo prejednostavno... pa sam odlucio malo se prisjetiti tehnicke kulture iz umjetnosti piljenja pertinaksa iz osnovne skole, samo razlika je u tome sto sam pilio plastiku... problem se odmah pojavio na pocetku, ne mosh nac jebeni luk i pilice... sve knjizare obisao, nema nigdje... i onda slucajno nadjem na otpadu, milina, pilice sam nasao negdje u svom ormaru pa sam se bacio na posao... nasao sam na netu tribal koji sam zelio na svom skejtu, koji izgleda ovako:
onda sam ga risajzo na zeljenu velicinu i isprintao, isjekao skaricama, nalijepio na plastiku i prespricao farbom... pricekao da se mal osusi, skinio papir i bacio se na piljenje... kad sam ispilio, uzeo noz i skinio svu boju, dobro ismirglao i presao vodobrusnim papirom... prespricao plastik primerom 2 puta, i onda prespricao 3 puta akrilnim sprejom crne boje... i to sad izgleda ovako...
sutra cu dobiti alu mrezicu, koju cu prefarbati u bijelo i nalijepiti ispod...
a ispod svega sam namontirao plavu neonku, tak da bi to trebalo liciti na nesht... sutra kad to zavrshim bacim neku sliku...