Tehnički kutak > Garaža

piaggio NRG by elmir >> 180sp??

<< < (2/3) > >>

elmirarmina:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Kolovoz, 2013, 11:42:06 ---
--- Citat: elmirarmina - 04 Kolovoz, 2013, 11:31:55 ---ista širina cijevi je bila

--- Kraj citata ---

To onda znaci da je taj rezo spuh zapravo jako "slab" i samo za serijski cilindar.

Koliki je unutarnji promjer na dijelu koji se spaja na cilindar? Jel barem 21-22mm?

--- Kraj citata ---

nisam siguran al mislim da je 22mm, nisam siguran, znam da smo mjerili i isto je bilo.. a upravo sam kontao pitati u prijasnjem postu da li mi je slab ovaj spuh da ga zamijenim, i koji mi preporucujete na MHR replicu i mikuni vm20 karbas.. koji bi mi najbolje pasao.. i ja sam ubjedjen bio da se moze jos izvuci iz setupa..

3alfa3:
na pjadju, mhr replika je na donjoj granici kaj se spuha tice sa yasuni R. Iz nekog razloga, on na pjadju ima uzu granu nego na minarelliju. Nardo je gornja granica (cak bi reko da je to malo "prejak" spuh za serijsku repliku - imo sam ga i znam iz prve ruke)

Sa replikom+yasuni r sigurno neces pogrijesit. Jedino sto yasuni nije jeftin kad ga kuujes, ali dugorocno, vrlo je isplativ jer ga montiras i zaboravis na njega - vunu nisam morao mijenjat ni nakon 20.000+km, a spuh je dihtao na svim mjestima kako treba i izgledao ko nov. Ne pricam o hrdji ako vozis po mokrom i zasoljenom kolniku, ali i tada se radi samo o izgledu, a funkcionalno je i dalje odlican

Ceki21:
Meni se nardo i replica sve manje svida iz razloga kaj mi 11.000 okretaja nije za svakodnevnu uporabu.. Imam doma malossi wild lion, pa cu njega staviti.. Nek i izgubim odredeni % snage, ali bar cu znati da mogu "prevaliti svijet" sa njim bez greske

3alfa3:

--- Citat: Ceki21 - 04 Kolovoz, 2013, 14:01:11 ---Meni se nardo i replica sve manje svida iz razloga kaj mi 11.000 okretaja
--- Kraj citata ---

kod mene je najbolje radilo na 11200-11300. Ni meni se nije svidjalo  ;D

elmirarmina:
posto mi je vec jako dosadilo voziti ovih par dana skoro naturpijanu 70-tku, bolje reci svaki dan bi da je brza i brza, i od ulozenih para nije to to razmisljao sam o ubacivanju masine sa gilere runner 180sp, masina je u kompletu s felgom auspuhom,elektronikom, upalit se odma moze, nosac je prepravljen da pase na gileru 50cc a koliko znam i razumijem se isti su nosaci i kod piaggia i gilere, dakle to je sve razmisljajuci rijeseno.. muci me drugi problem, sta je tu jos potrebno promijeniti da vozim bez problema, prednje vile? staviti od 180-ke? da li pase to? kakve trebaju jos prepravke? nasao bi u kompletu  sa prednjim tockom diskom i ostalim, ima tog sad na bacanje, znaci spreman sam uloziti jer imam novca.. pucajte sa savjetima sta trebam sve odraditi da to bude funkcionalno i da se moze voziti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju