Tehnički kutak > Garaža

piaggio NRG by elmir >> 180sp??

(1/3) > >>

elmirarmina:
piaggio nrg, 2000-ta godina, kupljen u dobrom stanju za male pare na njemackim papirima, registrovan, na meni zeleni karton, obicni piaggio sa svim blokadama bio .. kupljen prije 35 dana, prvo poskidane blokade i nezadovoljstvo sa 70 km/h koliko je isao pocelo je sa preradama..
prvo uzet kit malossi MHR replica, tecnigas TEK auspuh.. postavljeno sve bilo pa sam imao problema sa vucom uz brdo jer je bio karburator 12mm, stavljen mikuni vm20 i nastelan sa diznom 82 + malossi red sponge filter.. izbacivao mi je vodu na cep od boce i to sam rijesio drugim dihtungom od cilindra.. ima dobar start a krajnja kad se sagnem po ravnom 110km/h.. oko rolica i federa jos nista nisam dirao.. onda problem sa izgaranjem dihtunga na auspuhu posto mi je takav tecnigas dosao da ne ide kao u drugih auspuha za piaggio gornji onaj dio na grani, odvukao covjeku koji vari auspuhe i to prevarimo sa serijskog auspuha tj. onaj gornji dio grane.. sad nemam problema.. jucer stigao downhill volan marke "hebo" i evo jutros postavljen.. jos ce tu ici bruka prerada samo treba vremena i novca.. na skuteru je neka "bosch" svjecica i jucer u servisu kupljena NGK BR9ES i kad uhvatim vremena sutra ili prekosutra postavit cu je.. slikeee cu isto postaviti sutra posto moram na posao i jedva sam odvojio vremena da i ovo napisem i postavim.. do tipkanja..

3alfa3:
Sad ti je auspuh za bacit jer je ta grana preuska. Tj., skuter ce vozit, al bitno slabije

elmirarmina:

--- Citat: 3alfa3 - 04 Kolovoz, 2013, 11:11:14 ---Sad ti je auspuh za bacit jer je ta grana preuska. Tj., skuter ce vozit, al bitno slabije

--- Kraj citata ---
.                   

Prvo smo izmjerili sve i pregledali, iste širine je, taj ko fol serijski auspuh je bio iz 2 dijela, tj grana koja je išla iz cilindra se sarafila dole u auspuh, i meni je to bilo ne izvodljivo ali kad smo izmjerili sve  ista širina cijevi je bila pa smo i radili, da je uza cijev bila ne bi ni preradjivao.. Dosadiloo mi je bilo svaki dan skidat sve i praviti i mijenjati dihtunge.. Nista nisam izgubio sve je kao prije, jos me interesuje za svjecicu, Sta to gubim sa ovom BOSCH a Sta dobijam sa NGK BR9ES

Grale:
Ništa ako su iste toplinske vrijednosti.
A ovo za technigas, neznam kakvi su to inženjeri u tvornici pa tak naprave auspuh za piaggio :laughing7:
P.S.Stavi neku sliku :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: elmirarmina - 04 Kolovoz, 2013, 11:31:55 ---ista širina cijevi je bila

--- Kraj citata ---

To onda znaci da je taj rezo spuh zapravo jako "slab" i samo za serijski cilindar.

Koliki je unutarnji promjer na dijelu koji se spaja na cilindar? Jel barem 21-22mm?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju