Tehnički kutak > Garaža
piaggio NRG by elmir >> 180sp??
elmirarmina:
znaci nasao sam masinu koja se prodaje od sp180, prepravljena je vec da pase na gileru runner sp50, nosaci,seleni,sve stavljeno, gore je znaci i elektronika,ama bas sve, nasao sam na forumu u pretragama da bi trebale vile i plus hladnjak od 180-ke, sve bi ja to uzeo, za sve imam pare i sve sam nasao vec od dijelova.. samo me interesuje jeli to to sto se tice svega ili ima tu jos bruka nekih prepravljanja,budalesanja i ostalog.. ako ima volio bi znati odma s cim se susrecem.. da li ce ram od nrg-a 50-tke izdrzati to ili moram i na ramu radit prepravke??
Aprilia sr70:
Treba ti prednje vile ja msm,hladnjak,struja komplet,Masina citava (logicno),Tocak zadnji..A sada za ram ne znam nisam siguran.. :icon_scratch:
zoki_24:
bok,meni je prijatelj sastavia jedan nrg 180...i znam da mi je prica da je pojacava ramu..i stavia je hladnjak sp180 i malossi vilice vidia sam osobno taj nrg predobro izgleda reklo bi se da je 50cc jer ima malu tablicu i reg je na 50 cc,radio je njega oko mjesec dana
elmirarmina:
nasao sam u kompletu masinu citavu s tockom,auspuhom sa svime, cak i elektronikom, prepravljena da ide na ram od 50cc tj. nosaci prepravljeni.. danas sam stavio u oglas da prodajem svoju masinu 70cc i imam kupca koji ce doci i probati.. cim je prodam po toj istoj cijeni uzimam i 180 masinu.. pa cu probati to sastaviti sve, hladnjak cu morat kao i vile naknadno uzimati, ne zuri mi se, pronaci i kupiti..
zoki_24:
ja isto imam 70cc masinu mozda budem i ja stavio sp masinu na runner svog...ali necu nista onda prodat od ove druge masine to cu ostavit nek stoji...a masinu ja vec mogu nabavit nasa sam ja to...samo se mislim ili da to uvalim u njega ili normalan kit i neki normalan auspuh...ili se zajebavat i ubacit 180 u njega...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju