Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP-project :P

<< < (11/28) > >>

nrgmc2-tuning:

--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:41:21 ---vl11 je prakticki ko i standardni usis, nije bas neka razlika velika

--- Kraj citata ---
zato i govorim hahaha ali i taj vl13 sigurno ce bit ok ali vidio sam da prodajes taj v force pa zasto ga ne stavi?

mako:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 20:45:56 ---
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:41:21 ---vl11 je prakticki ko i standardni usis, nije bas neka razlika velika

--- Kraj citata ---
zato i govorim hahaha ali i taj vl13 sigurno ce bit ok ali vidio sam da prodajes taj v force pa zasto ga ne stavi?

--- Kraj citata ---

taj v force, je vec davnih dana prodan, nisam jos ni imao u planu slagat nest :D

a za pocetak imam ovaj s6 kakav je igor stavio, pa cu vidjet :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:50:47 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 20:45:56 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

taj v force, je vec davnih dana prodan, nisam jos ni imao u planu slagat nest :D

a za pocetak imam ovaj s6 kakav je igor stavio, pa cu vidjet :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bit ce dobar garant posto ti i cilindar seriski tako da nebrini previse o tome samo treba ljepo prijenos slozit  :icon_thumright:

mako:
ma sumnjam da ce i cilindar bit serijski, malo ce bit otvoren ipak  :toothy9:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 21:05:35 ---ma sumnjam da ce i cilindar bit serijski, malo ce bit otvoren ipak  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ista prica kao "ma stavit cu samo variator i auspuh"  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju