Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP-project :P
2TDottore:
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 19:54:08 ---jedini je problem kaj nema bas nesto za skinut s njega, sve je vec skinuto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja neznam dal sam ja lud il sta al meni se moj cini ko pero naspram njegovog...morat cete ramu olaksavat ko ja hahaha
mako:
--- Citat: 2TDottore - 10 Rujan, 2013, 20:04:09 ---
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 19:54:08 ---jedini je problem kaj nema bas nesto za skinut s njega, sve je vec skinuto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja neznam dal sam ja lud il sta al meni se moj cini ko pero naspram njegovog...morat cete ramu olaksavat ko ja hahaha
--- Kraj citata ---
moguce da je, jer ovaj ima dosta dodatnih gluposti, vidio si i sam :toothy9:
mako:
--- Citat: igor.sb - 10 Rujan, 2013, 19:31:03 ---zar nije vl13 kao i s6 usis, samo sto kod s6 dobijes usmjerivace do 24 i do 28, al odjeb..usmjerivace nek sisa gorivo
--- Kraj citata ---
mislim da i sa vl13 dobijes usmjerivac.. kakav je taj s6 usis jel dobar?
nrgmc2-tuning:
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:17:59 ---
--- Citat: igor.sb - 10 Rujan, 2013, 19:31:03 ---zar nije vl13 kao i s6 usis, samo sto kod s6 dobijes usmjerivace do 24 i do 28, al odjeb..usmjerivace nek sisa gorivo
--- Kraj citata ---
mislim da i sa vl13 dobijes usmjerivac.. kakav je taj s6 usis jel dobar?
--- Kraj citata ---
ja se ispricava, testirao se vl11 ne 13 (ti malossi imaju malo previse brojka :P ) al opet gledajuci taj 13 izgleda jako dobar ali sa v force se dobija vise momenta na niskim okretajima a na visokim ostaje uvijek isto (kao recimo sa ostalim usisima te velicine) a bb poznati su za svoj moment a ne za snagu u krajnim okretajima :) v force ima veci kapacitet i bolje rasporedi smije po blokovima zahvaljajuci 8 otvorina sta ima
mako:
vl11 je prakticki ko i standardni usis, nije bas neka razlika velika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju