Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP-project :P

<< < (12/28) > >>

mako:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 10 Rujan, 2013, 21:49:43 ---
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 21:05:35 ---ma sumnjam da ce i cilindar bit serijski, malo ce bit otvoren ipak  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ista prica kao "ma stavit cu samo variator i auspuh"  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa da, tako nesto  :toothy12:

mako:
cak sam radilicu danas stavio  :icon_biggrin:

i stigle jos neke sitnice :P

igor.sb:

--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:17:59 ---kakav je taj s6 usis jel dobar?

--- Kraj citata ---

kad kupis onaj stage6 usis set s metalnom prirubnicom i gumenom pod 45, to dvoje prodas ostane ti usis džaba tad je najbolji, nema mu ravnog  :toothy11:
samo maknut one fiberglass lamelice, polini karbonske stavit, zna se desit da je potrebno malo srediti uglove di nasjedaju lamelice i to e to

ak nist drugo bolji je od serijskog :P ako i slažeš za trke, usis je manje bitan, bitnija su muda  :dontknow: :dontknow:

mako:

--- Citat: igor.sb - 11 Rujan, 2013, 20:44:38 ---
--- Citat: mako - 10 Rujan, 2013, 20:17:59 ---kakav je taj s6 usis jel dobar?

--- Kraj citata ---

kad kupis onaj stage6 usis set s metalnom prirubnicom i gumenom pod 45, to dvoje prodas ostane ti usis džaba tad je najbolji, nema mu ravnog  :toothy11:
samo maknut one fiberglass lamelice, polini karbonske stavit, zna se desit da je potrebno malo srediti uglove di nasjedaju lamelice i to e to

ak nist drugo bolji je od serijskog :P ako i slažeš za trke, usis je manje bitan, bitnija su muda  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

to je istina, nema takvog usisa da bi te spasil ako nemas muda  :toothy9:

mako:
bilo je dosadno danas, a imao sam neki cilindar sa ugrađenom gusanom piksom, pa sam se malo igrao biaxom, pa cemo vidjet kaj je ispalo :P

ovaj drugi je u planu da bude gore, on je novi, samo malo piknut i pokazao se jako dobar :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju