Za Wiedmana su rekli par mjeseci prije borbe sa Silvom da je jedini borac trenutno koji ga moze dobiti,,i to je dokazao...puno je fizicki jaci od Silve, i sto je najvaznije, lik je HRVAČ,,, sto Sivli itekako ne pase...meni osobno najjaci lik u srednjoj kategoriji je Chael Sonnen...lik je spaljen ko siba,,ali odlican borac...neznam jer si gledo kad je on Silvu prvi puta izazvo....u cijeloj karijeri silva nije primio udaraca kao u tom mecu...
o temi
jiujitsu izgleda vecini neiteresantno...meni osobno se sviđa...isto tako je i jedna od najboljih podloga ako ces je jednog dana ozbiljnije bavit CAGE FIGHTOM
Odlican je wiedman borac, daleko od toga da nije, al i demian maia je bia odlican hrvac i znalac jui jitsua, pa mu se nije priblizia.. Pocea se silva preseravat, i treba mu je ovakav nokaut.
Ja san vjerni fan GSP-a
A taj perak, eo link,
... prvo se tu hvali namjestenom borbom, a onda u intervju poslje ide srat po cro copu, koji je nekoliko svjelosnih godina ispred njega. Diga se u vis ko da je fedor..
Jui jitsu mi je dobar, cisto jer je i sa judom povezan, al eto nisan ima priliku neku dobru stand up vjestinu naucit dobro pa da provan neku novu
@skiper ..fala ti.. iskreno i meni se box cinia nekako dosadnijin, jer 'samo' ruke rade, al nekoliko ljudi sta su kickbox ovde po stplitu trenirali nemaju bas rijeci hvale, da se treneri ponsaju ko da ih boli k, dok je u boxu malo drugacija prica..
Jel ima MMA negdi u nas za trenirat uopce ?