poslusaj graleta, puno cijene te yasunije.
ja sam srecom naletio na jednog za 600kn tu u tvojim krajevima od clana roxyy (ilitiga šapro), prije 2 mjeseca sam ga prodao dalje za 800kn, taj sad vozi (ne vozi, slupan skuter) na runneru crvenom sa tprom, taj ti isto nece prodat jer je otkupio slupan cijeli skuter za 1800kn, onda moj rodjak ti ima jednog na svom nrg poweru (bijelo-sivi) on ti ga nece zasigurno prodavati, jer sam ga i ja bio gnjavio davno prije, onda ima u dubrovniku Stijepo Manenica, onaj sto vozi brdske sa peugeotom 106 rally, na svom bijelom nrgu taj yasun r, bio ga je prodavao, ne znam za koje pare, pa ima opet jedan bijeli nrg power u gruškim nebodierima sa yasuni r-om, no nisam siguran je li to taj od manenice ili neki drugi jer oba imaju ispoliran prigusivac, a ima jos jedan u mokosici od clana VideRR, na crno zelenom runneru, medjutim Vide je prodao skuter pa ne znam sto je s tim yasunijem.
eto mozda sam pomogao, ugl tesko ih je naci i na oglasniku i skupi su. a TT je solidan auspuh.
ako bas zelis ima ti u oglasniku na forumu Top Performance TOP LINE za piaggio, to je u rangu sa R-om.