pa ja sam ga posjedovao godinu dana, zaboravio sam napisat da je i nova radilica unutra jer sam stavio multivar koji je pojeo zube na radilici. to je bio pokretac generlake, jer kad mjenjam vec radilicu znaci treba cijelu masinu rastavit pa sam usput zamjenio sto je trebalo, fazni lanac nisam mjenjao jer je mjenjan na 40.000km a ja sam ga kupio negdje sa 55-56.000km. ja nisam otvarao masinu nego Vinko, koji ima u garazu u Gruzu, on moze sve potvrdit sto je radjeno jer je on skoro sve napravio.
znam da je ravan jer sam ga vozio, kazem ti mjenjao sam sve u nosacu i ulje u vilicama, lezi savrseno.
prvi vlasnik ga je prodao sa 2000km,kupio ga je jedan stariji covjek iz zupe dubrovacke, koji ga je sa 22.000km prodao nekom momku, koji je napravio svega 2000km s njim, i onda ga je kupio moj frend Elvis, ako ga znas, on ga je najvise masakrirao, onda ga je kupio drugi frend iz konavala tad vec sa 35.000, on je mjenjao fazni lanac na 40.000 i 15.000km kasnije sam ga ja kupio. ja s njim nisam presao 10.000, od generlake je prijedeno cca 5000km
povijest motora nije bas obecavajuca, ali kad ti kazem da je sve sto je napisano gore promjenjeno, moze ti ga stari provozat siguran sam da nece skontat da je ikad padano s njega.
ne nagovaram te ja na nista, samo govorim, nemam nikakve koristi i bas me briga tko ce ga kupit, makar bi volio da zavrsi u nekoga sa foruma.