Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gilera vx 125 novi vs stari tip  (Posjeta: 13017 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bikelover

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Korčula
Odg: Gilera vx 125 novi vs stari tip
« Odgovori #40 : 07 Kolovoz, 2013, 13:54:05 »
Kako to vidite? :notworthy: :notworthy: Al i to možemo saznat :icon_thumright:
Ne vozi, gura!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #41 : 07 Kolovoz, 2013, 14:00:17 »
Pa da, samo ko ce mi se samo 100 vozit :icon_biggrin: A koliko otprilike dođe swap? :icon_scratch:
prvo kazes da se na korculi po seoskim putevima neda vozit brze od 60-80 a sad ti je 100 na sat malo :jerk:

swap ti dodje puno previse para ako ne znas sam napravit swap. u servisu ce te oderat za 1000kn najmanje. i to samo montiranje. a gdje su djelovi kao klip cilindar, dihtunzi, variomat, getriba, pa stelanje karba.. nisam siguran treba li glavu mjenjat al mislim da su mozda iste  :dontknow:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #42 : 07 Kolovoz, 2013, 14:03:21 »
Ko zna može tamo dosta brzo vozit :toothy12: Al kažem ono kad bih normalno vozio to bi bilo tih 60-80 km/h ne kažem da ja ne mogu tamo 90-100 km/h uhvatit al dosta riskiraš s tim ;D Ova moja cesta kojom se vozim nije baš super bajna, al ima i drugih puteva di moš vozit koliko možeš  :headbang:

Prijatelj bi mi to napravio za malo para, samo mi treba dijelove nabavit :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 07 Kolovoz, 2013, 14:05:30 Bikelover »
Ne vozi, gura!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #43 : 07 Kolovoz, 2013, 14:07:00 »
zasto ne kupis nekog dt-a sa cross felgama, meni bi to bio must have na korculi. :glasses9:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #44 : 07 Kolovoz, 2013, 14:09:36 »
Cvaja koja puno troši ;D

Ne u off... :nono: :icon_tongue:
Ne vozi, gura!

Offline Go-Go RUNNER

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp
« Odgovori #45 : 07 Kolovoz, 2013, 14:10:56 »
Kako to vidite? :notworthy: :notworthy: Al i to možemo saznat :icon_thumright:

Na prvi pogled: crvene plastike se vidi da su lakirane, far je od novije godine, ralica kupljena nova nije još lakirana.

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #46 : 07 Kolovoz, 2013, 14:14:59 »
vidi stvarno :sad1: Al kako far od novijih, zar ovo nije novija? ili mislite na st?
« Zadnja izmjena: 07 Kolovoz, 2013, 14:19:41 Bikelover »
Ne vozi, gura!

Offline playaa

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: VX 125
  • Moja Kaciga: HJC Lotus
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #47 : 07 Kolovoz, 2013, 15:44:44 »
s Bigfanom nikad na kraj izać :dontknow: Lijepo se dogovorimo i vec 2 dana on ne može napravit kupoprodajni, radi ovo ono i sad još ni na poruke ne odgovara...uglavnom, upao mi drugi motor u oko  :icon_biggrin: http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vx125-cm3-oglas-8830562  :toothy9:
[/b]

jesi i ti primjetio da vlasnik motora stalno briše oglase i stavlja nove?? možda zato da mu stalno bude pri vrhu al je totalno glupo,onaj ko traži gileru naći će gileru  ??? 

unatoč tome,zapeo sam i ja za njega poprilično,ali sad kad sam čuo da je garant bio razbijen  :sad3:

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #48 : 08 Kolovoz, 2013, 00:29:32 »
Ma nemam pojma, ako neko ima u zg da mi nađe njegove tablice samo nek prosljedi u pm pa čemo provjerit jel bilo saobračajke :icon_thumright:

Uglavnom, prije mi je dao lik đir na vxr-u starom, ide 120 u blokadu kaže stavio lakše valjke jer mu nije bitna krajnja nego da ovako može pretjecat na kratko brzo pošto kao što rekoh kod nas nema nekih ultra dugih ravnica a on je na mom području tako da :headbang: motor ide nenormalno dobro, 120 tuče u blokadu i znam da to ne valja al nikad ga nisam vidio da brzo vozi, a ja sam dao malo gasa  :laughing7: Ponudit ču mu 7000 kn treba nova zadnja guma, prednje pločice i druga mašina pošto ova ima več 40000 km po satu, je da dobro vozi i ne šuška, al krepat ce to ubrzo a druga mašina dođe 2000 kn :icon_biggrin: i kaže mali potrošač nekih 3,5 L izgledom, orginalna je, malo je izgrebana al nije nigdje ljepljena tipa izolirkom i širokom sivom...

EDIT: zaboravih reči, zvao sam onog lika za tog vx-a gore, kaže nije bilo nikakve saobračajke...
« Zadnja izmjena: 08 Kolovoz, 2013, 00:33:19 Bikelover »
Ne vozi, gura!

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #49 : 08 Kolovoz, 2013, 07:19:46 »
:omfg:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 08 Kolovoz, 2013, 13:13:03 »
 :icon_scratch: Aj trazi druge oglase ostavi se toga sa 40 000km+

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #51 : 08 Kolovoz, 2013, 14:34:26 »
nece on krepat sa 40000, ja sam imao vxr-a sa 50-60.000+, slabije je isao, ali sa novim karikama skoro kao novi. treba tu i fazni lanac itd.. a 3,5l sa tom kilometrazom sigurno nije imao. vxr ispod 4,5l natjerat je umjetnost.

ako te zanima vxr za 7000kn ima ti u dubrovniku moj bivsi vxr, komplet generalka na cijeloj masini je napravljena, nije presao od onda ni 3000km, uredno servisiran itd. cijeli bijeli. ako te zanima dam ti broj od covjeka koji ga je kupio  od mene, papiri su jos na meni. ide 130kmh plafon. remen valjcici, klizaci, centralna i to sve novo stavljeno prije 4000km. nova prednja guma, jedino ulaganje je nova zadnja guma i registracija 8.8.2013, ali za 7000 ce ti ga on regat sigurno. :icon_thumright:

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #52 : 08 Kolovoz, 2013, 15:42:10 »
Ovaj prvi face plam mi je naj jači :laughing6:

A najbolje da motor u 10-11 god neče proč 40000 km ja sa tomosom napravim u 2 mjeseca 2000 km, a ovaj motor je na zadnje otkad je u lika vožen stvarno polako, ja ga nigdje nisam vidio da on motor lomi, i motor se jako malo vozi, ili mu ga vozi otac ili brat a on i brat su večinom vremena na brodu, oče 7500 kn treba produžit regu(to čemo na njegovo ime) ii novu zadnju gumu (cca 350 kn) i toči vozi, kaže da je jako ekonomičan motor, motor ne šrota niti sa 120 ne mrda i ide ravno i ne dimi, pali ko mina, znači samo pogledaš dugme od alnasera i on drži dosta nizak ler da možeš brojat taktove, još čemo malo pogledat motor i odlučit se definitivno.

Onaj tvoj bijeli  je imao saobračajku ;D :toothy12:
Ne vozi, gura!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #53 : 08 Kolovoz, 2013, 16:32:25 »
nije imao jednu, imao ih je najmanje 10, i ima respektabilnu povijest u bjezanju od policije.  :laughing7: al druga tabla je gore, tu nema brige.  :icon_thumright:

bez obzira, ulozeno je preko 5000kn u zadnjih godinu dana i sve zivo je zamjenjeo, od ulja i lezaja u vilicama, osovina prednje gume, prednje plocice, prednja guma, xenon na kratkom, glicerina, lezajevi u nosacu, selen blok, karike, dihtunzi, postelani ventili, postelan karb, variomat, klizaci, valjcice, ventilvar, remen, centralna opruga, ulje u getribi, svi navoji popravljeni, zadnje plocie, auspuh sredjen, nova boja, nema crtice. vxr je krut kao da je nov iz butige, to sto je BIO slupan prije toga nema veze jer ravan je. tebi se mozda to ne svidja ali umjesto nove zadnje gume nemas kune ulaganja, ne kazem da ga trebas kupit. samo necu da mislis da je to grob a skuter je stvarno odlican sada. ako si kad u Dubrovniku moze se organizirat da ga probas jer vrijedi ga se pogledat.

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #54 : 08 Kolovoz, 2013, 16:36:10 »
Neče mene vidit Dubrovnik još dosta vremena ;D Problem je što moram prodat svoj motor zvao me lik za 2-3 dana i nemam se na čemu vozit na posao a ovaj je najbliži, aa meni otac ne želi uzet motor koji je bio slupan pošteno :icon_scratch: Kako ti znaš da je sad ravan? A i bilo je dosta vlasnika ako se dobro sječam a i nema baš puno manje km nego ovaj :toothy12: Ne znam vidjet čemo još, ovaj mi je nekako odmah sutra za kupit zato mi odgovara :sad1:
Ne vozi, gura!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #55 : 08 Kolovoz, 2013, 16:46:17 »
 :icon_scratch:
pa ja sam ga posjedovao godinu dana, zaboravio sam napisat da je i nova radilica unutra jer sam stavio multivar koji je pojeo zube na radilici. to je bio pokretac generlake, jer kad mjenjam vec radilicu znaci treba cijelu masinu rastavit pa sam usput zamjenio sto je trebalo, fazni lanac nisam mjenjao jer je mjenjan na 40.000km a ja sam ga kupio negdje sa 55-56.000km. ja nisam otvarao masinu nego Vinko, koji ima u garazu u Gruzu, on moze sve potvrdit sto je radjeno jer je on skoro sve napravio.

znam da je ravan jer sam ga vozio, kazem ti mjenjao sam sve u nosacu i ulje u vilicama, lezi savrseno.

prvi vlasnik ga je prodao sa 2000km,kupio ga je jedan stariji covjek iz zupe dubrovacke, koji ga je sa 22.000km prodao nekom momku, koji je napravio svega 2000km s njim, i onda ga je kupio moj frend Elvis, ako ga znas, on ga je najvise masakrirao, onda ga je kupio drugi frend iz konavala tad vec sa 35.000, on je mjenjao fazni lanac na 40.000 i 15.000km kasnije sam ga ja kupio. ja s njim nisam presao 10.000, od generlake je prijedeno cca 5000km

povijest motora nije bas obecavajuca, ali kad ti kazem da je sve sto je napisano gore promjenjeno, moze ti ga stari provozat siguran sam da nece skontat da je ikad padano s njega.  :icon_thumright:

ne nagovaram te ja na nista, samo govorim, nemam nikakve koristi i bas me briga tko ce ga kupit, makar bi volio da zavrsi u nekoga sa foruma. :laughing7:

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #56 : 08 Kolovoz, 2013, 17:04:10 »
Alaj si ga napričao sad aahhahah :laughing9: Ovaj je orginalan, malo je izgreban sa strana (normalno) al nije ništa ljepljeno iii te šeme, bumo vidjeli :icon_biggrin:
Ne vozi, gura!

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #57 : 08 Kolovoz, 2013, 23:56:11 »
Razlog pucanja iz auspuha, izvađen katalizator iili previše kilometara? :icon_scratch: :toothy3:
Ne vozi, gura!

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #58 : 09 Kolovoz, 2013, 00:00:51 »
losa smjesa,puknuta membrana,lose postelan karb,nesto u vezi struje,protocni auspuh itd

Offline Bikelover

• forumski skuteraš
« Odgovori #59 : 09 Kolovoz, 2013, 00:07:40 »
sumnjam na 2 stvari, loše poštelan karb ili puknuta membrana vjerojatno, lik vozi motor ''na punti od gasa'' tako da vjerojatno nije ni primjetio pucanje :dontknow: uglavnom, sutra idem detaljno pregledat motor pa onda budemo vidili šta je, jedino šta mi je frendu na mašini od 200 membrana mrtva pa mu ne puca na auspuh? Onda je ovo 1. 3. ili 4. :angry7:

Uglavnom, mislite da za 7500 kn vrijedi kupit taj motor?
« Zadnja izmjena: 09 Kolovoz, 2013, 00:09:57 Bikelover »
Ne vozi, gura!