Dobro, nije meni tu toliko do toga šta on leti, al ove novije runnerice troše 5 L/100 km ova troši 7 to i nije toliko velika razlika s tim da ide 50 km/h brže, al opet sve ovisi o tipu vožnje i koliko si čvrst na gasu, meni je bitnije to da ako ga ja kupim ne moram u njega opet uložit ne znam koliko love, još želim da registriram i novu zadnju gumu i toči-vozi. Jer ako je sve tako kako je a treba mi netko potvrdit (vjerojatno če ić u ovlašteni servis na pregled) ja bih ga uzeo, 1000 kn rega i 350 kn zadnja guma + prijevoz = 11000 kn za mene a i nije toliko mala cifra, sad opet ovaj
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-125vx-125-cm3-oglas-8507509 stari tip šta ima 15 tis km da nije niš dirano pretpostavljam da će opet u njega isto trebat nešto uložit jer je to tako, i još rega i prijevoz se popne na 10000 kn a prednost joj je manja potrošnja, mislite da bi se potrošnja u ove 209 mogla smanjit pošto u nas nije autocesta nego seoska cesta gdje moš vozit max 60-80 s motorom a da ne ljubiš pod