Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Čuvajte se benz. pumpi, podvaljuju vodu...

<< < (8/9) > >>

SF2 Freak:
Moje iskustvo s Inom je loše: Prije 2 dana točio sam kod njih na langovom trgu , za one ne upućene to je jako prometna benzinska u zg-u. I tako sam  otiša doma sa kanistorom benge ulio sve u skut i bacio se na štimanje fergazera. I kako moram skinut čašicu na frgi da skinem diznu u njoj sam imao kaj vidjeti. Učašici frge je od ukupne kolučine benzina 10% bila voda.
I onda se ja čudim zašto mi zakuhava i trokira  :sad3: . Više nikad ina

3alfa3:
Zanimljivo za langov trg. Cesto tocim tamo i aute i motor i nikad problema, a da je 10% vode, nebi mogo vozit

Tankovi imaju zapreminu vise tisuca litara sto znaci da je unutra kubik vode minimalno. Mislim da bi obzurom na frekventnost ta pumpa imala ogroman racun za vodu, a i crijevo za vodu bi morslo bit stalno spojeno na tankove goriva da bi moglo toliko vode upumpat. I to vise crijeva - po jedno za svaki tank :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

SF2 Freak:
Ma karikiram 10% al fakat se vidjelo cijelo dno čašice je bilo prekriveno vodom. Inače kanister u koji sam točio koristi se samo za benzin tj. deda mješavinu unutra za motorku toči. Ja isto znam da je kao ta na langiću benzinksa kao najbolja ina , ali ak je ona najbolja kakve su anda druge  :sad1: . Ćuo  samda je petrol dobar probal bum s njima.

Grale:
Ja protestiram protiv benzinski, idem samo pješke.
Al me strah da vodu koju pijem ne miješaju s benzinom ???

tommy:
ja sam jednom u svog bivšeg sf-a ulio gorivo na jednoj privatnoj benziskoj, nekoliko sam puta izlio po čašicu vode iz karba dok nisam potrošio taj rezervoara goriva :angry7: od tada sipa samo na INI ili OMV-u i nikad nisam imao problema :icon_thumright:
sad je li svjesno ili nesvjesno ta voda dospjeva u gorivo kod tog privatnika u to neću ulazit :dontknow: ali činjenica je da vode u gorivu ima :icon_thumright: iz prve ruke znam da sve benziske ne dobivaju istu klasu goriva, većinom privatne benziske crpke dobivaju lošije gorivo od INE, OMV-a...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju