Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Čuvajte se benz. pumpi, podvaljuju vodu...
Drnda:
--- Citat: igor.sb - 31 Srpanj, 2013, 01:43:48 ---
--- Citat: AutomaticA3MS - 31 Srpanj, 2013, 01:32:21 ---Točim na INA benzinskoj u Strossmayerovoj u SB. Nikad problema..I ovo što je netko spomenuo da su ex yu pumpaši odlično zarađivali-istina,bilo puno bakšiša,stari od prve plaće(i bakšiša) kupio Stojadina!
--- Kraj citata ---
također, na bilo kojoj ini točio nikad problema, iako skoro pa uvijek idem kod bille
dosada sam imao 2x problem, di skuter nije htio ici preko 50 i gubio gas i oba puta tocio na petrolu u gromačniku :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
da nisi zabunom stavljao blokadu pred tehnicki ::)
igor.sb:
u to doba nije se znalo sta je blokada za tehnicki :thebirdman:
Drnda:
ja sam na quadu popusio 2 seta po 2 iridijum svjecice jer je propucavao, sve sam rastavio, dok nisam vidio da je jedino gorivo ostalo... i naravno smece potpuno.... samo sto ja nisam mogao preko 30 preci da se potpuno ne pocne gusiti i propucavati...
Sandman:
i da ima vode u rezervarima ne može se preko agregata utočiti u motore/aute...
Reponja:
@Iwo
Ina - Mlaka? Jako je frekventna, ali ju nakon kiša treba zaobilaziti u širokom luku.
Frend vatrogasac mi je pričao kako su nakon jačih kiša redovito intervenirali ispumpavanjem
one rupe kod bivše Točke, jer je voda prodirala u tankove benziske. I to u većim količinama.
A onda opet, nije to jedini Inin problem. Pred par godina je frend na Ini Čavle u tank kapaciteta
8.5l natankao 9.5l. Ne, nije mađioničar, nego su šupci krali na gorivu, i to besramno puno. Ne
moram napominjati da im nije platio ni tih 8.5. Od onda nisam tankao na njoj, niti neću.
Na Ini tankam službena vozila (zbog kartica), koja su većinom stare krame i zabole me šta će se
dogoditi, nisam plaćen da brinem i o tome. Svoje točim na OMW-ima i Petrolima. Uvijek su mi usput,
radnici na tim benziskama su za 10 i toliko sam često kod njih (što osobno, što poslovno) da više ne
moram skidati kacigu/maramu/naočale. A i dok sam pušio, tamo sam kupovao Pall Mall i Camel (dok je
npr. Ina još uvijek pod čizmom TDR-a).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju