bila je noc sa subote na nedilju i policajci su zaustavljali ove pijane sta su dolazili od vanka, ja san se vraca doma i policajac mi izletija isprid mene i ja ga uspija nekako zaobic i 200 metara isprid skrenija u neku ulicu jer san mislija da cu tu pobic i kad san dosa na dno ulice dosa san u necije dvoriste i sjeba san se jer san usa u slipu ulicu, i onda san ostavija motor i pjeske nekako pobiga doma, i desetak dana se nista nije culo nije me niko trazija i odjedanput je doslo do mene tako sta je motor prominija 5/6 vlasnika, i od jednog do drugog i doslo do mene, i taj zadnji vlasnika od koga san ja kupija motor je da moj broj policiji a moj broj je na pretplatu i tako su me uvatili, al samo su me zvali na razgovor (mog oca i mene) i tamo smo nesto pricali i rekli su da nesmin vise takve gluposti radit i pustili me... a kad san ga kupova, kupija san ga za 500kn, motor uopce nije niti prepisan na mene niti je ima nista sa menon, samo san da pare i sija i isa ca, a nisan ga tija prepisivat na nikog od ukucana jer svejedno ako me uvate u sranju san iovako ionako