Znaci situacija je sljedeca
Motor ima 31000Km i sve je gore serijski,12mm delorto,auspuh serijski,ulje nikad drugo osim SELENIA HI SCOOTER 2 TECH
Ide ok za kilometre po gps-u 82 jos i danas al su se počeli prije par dana cuti cudni zvukovi .. dok ubrzava se cuje koda nabija klipnjaca ili se zvuk lagera prenasa...
nije bitno to sad
sve u svemu trebala bude genaralka uskoro i sad je pitanje kaj staviti gore 50 ili 70 kit?
Motor se vozi vecinom ljeti i mjesecno radim oko 1200Km znaci ne malo...
Bitna mi je stavka potrosnja jer ako bude potrosnja preko 5 onda nist od 70 sad trosi oko 3,2 do 65-70Km/h
Frgazer znam da treba mijenjati ako bude 70 al neznam za auspuh.. gore je onaj prvi auspuh za koji sam cital da je dobar
Neznam jer radilica moze podnesti 70 posto ima kilometre vec...
Termostat mi je izgleda zacvikan jer se tesko ugrije dok je hladnije tj malo se temp. podigne niti 3mm a po ljeti max do pol skale
Da ga skinem skroz van dok bude se rastepalo ili da stavim novi?
Ako ostajem na 50 dal budem brusiti cilindar i specijala klip i normalno lageri semeringi uljna pumpa,vodena,remen itd.. sve ostaje stock osim specijale
Ukratko kaj sve trebam mijenjati ako bude 70kit gore?
Mhr malossi svi hvale pa mozda da krenemo da je to start (neko veli gus neko ne..) neznam vise kaj da mislim
Nisu novci u pitanju i netreba mi za trke nek da bude jaci i mozda da ide nekaj brze a da potrosnja bude do 5l normalne voznje
Hvala na odgovorima